Quantcast
Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί για ένα «νέο παγκόσμιο πόλεμο» - enikonomia.gr
share

Ο Μεντβέντεφ προειδοποιεί για ένα «νέο παγκόσμιο πόλεμο»

δημοσιεύτηκε:

Ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποίησε μέσω αποκλειστικής συντένετυξης στην Handelsblatt για ένα «νέο παγκόσμιο πόλεμο».

Ο κ. Μεντεβέντεφ σχολιάζει επίσης και την πολιτική της Μέρκελ για τους πρόσφυγες και καλεί την Ευρώπη να τερματίσει τις κυρώσεις.

«Ήταν πολύ απλά βλακώδες να ανοίξουν διάπλατα τα σύνορα της Ευρώπης και να προσκαλέσουν όλους εκείνους που επιθυμούσαν να έρθουν στις πατρίδες σας» επισήμανε ο Ρώσος πρωθυπουργός, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη δήλωσε ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση στο συριακό, για να μην ξεσπάσει νέος παγκόσμιος πόλεμος.

Όσον αφορά στην προσφυγική κρίση και το θέμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη, συνέχισε: «Η ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική είναι απόλυτη αποτυχία, όλο αυτό είναι απόλυτα τρομακτικό. Ωστόσο δεν θα μπορούσαμε να το φανταστούμε πριν από κάποια χρόνια; Είχατε τόσο κακούς αναλυτές;» κατά το ρητορικό ερώτημα που έθεσε ο Μεντβέντεφ. «Στις πατρίδες σας υπάρχουν ήδη Σύροι και άνθρωποι από χώρες που γειτνιάζουν με τη Συρία», συνέχισε ο ίδιος.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.