Quantcast
Μικρή άνοδο σημείωσαν οι κινεζικές μετοχές - enikonomia.gr
share

Μικρή άνοδο σημείωσαν οι κινεζικές μετοχές

δημοσιεύτηκε:

Μικρή άνοδο κατέγραψαν σήμερα οι κινεζικές μετοχές, με τον σύνθετο δείκτη αναφοράς του Χρηματιστηρίου της Σανγκάης να ενισχύεται κατά 0,13% στις 3.095,95 μονάδες.

Ο δείκτης του Χρηματιστηρίου του Σεντζέν έκλεισε με άνοδο κατά 0,12% στις 10.851,19 μονάδες. Ο δείκτης ChiNext, που περιλαμβάνει, όπως ο αμερικανικός Nasdaq, τις ταχέως αναπτυσσόμενες κινεζικές επιχειρήσεις, ενισχύθηκε κατά 0,52% κλείνοντας στις 2.223,47 μονάδες.

Η συνολική αξία συναλλαγών στα δύο χρηματιστήρια μειώθηκε στα 449,1 δισεκ. γιουάν από τα 560,7 δισεκ. γιουάν (περίπου 84,16 δισεκ. δολάρια) στη χθεσινή συνεδρίαση.

Ο δείκτης του Χρηματιστηρίου της Σανγκάης σημείωσε μικρές διακυμάνσεις σε σχέση με τη χθεσινή τιμή κλεισίματος, καταγράφοντας την πλέον σταθερή ημέρα του εδώ και σχεδόν 14 χρόνια.

Οι νεοεισηγμένες εταιρίες, οι εταιρίες παραγωγής τσιμέντου και οι παραγωγοί κεραμικών προϊόντων κατέγραψαν τα μεγαλύτερα κέρδη, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι μετοχές που σχετίζονται με τις μοτοσικλέτες, τις υπηρεσίες φιλοξενίας και τις ηλεκτρονικές συσκευές.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.