Quantcast
Διεθνή χρηματιστήρια: "Επικροτούν" τα αποτελέσματα για τη Γερουσία - Πώς κινούνται - enikonomia.gr
share

Διεθνή χρηματιστήρια: “Επικροτούν” τα αποτελέσματα για τη Γερουσία – Πώς κινούνται

δημοσιεύτηκε:

Τα διεθνή χρηματιστήρια παραβλέπουν τις βιαιότητες στο Καπιτώλιο και επιλέγουν να επικροτήσουν τα αποτελέσματα για τη Γερουσία.
Ενώ ο γενικός δείκτης στο Παρίσι ενισχύθηκε κατά 0,37% γύρω στις 11:20 ώρα Ελλάδας, ο δείκτης Dax στη Φρανκφούρτη σημείωσε άνοδο 0,44% και το Μιλάνο 0,03%. Από τα βασικά ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, μόνο το Λονδίνο κινούνταν πτωτικά, καταγράφοντας νωρίτερα απώλειες 0,23% ύστερα από την αρχική του άνοδο.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης στους τρεις βασικούς δείκτες της Wall Street –Dow Jones, Nasdaq και S&P 500– αποτελούσαν ένδειξη για άνοδο κατά 0,46% με 0,55% στο άνοιγμα της αγοράς. Ο Dow Jones έκλεισε χθες σε νέο επίπεδο ρεκόρ παρά τις βιαιότητες στην αμερικανική πρωτεύουσα.
Λίγο νωρίτερα στο Τόκιο, οι δείκτες Nikkei και Topix έκλεισαν με ισχυρή άνοδο 1,6%.
Στην αγορά πετρελαίου, η τιμή του αμερικανικού αργού παράδοσης Φεβρουαρίου ενισχύθηκε κατά 0,87% ενώ του πετρελαίου μπρεντ παράδοσης Μαρτίου κατά 0,63%. Και οι δυο τιμές ανήλθαν στο υψηλότερο επίπεδό τους από τον Φεβρουάριο.
Την ίδια ώρα το δολάριο ενισχύθηκε κατά 0,32% έναντι του ευρώ.
Οι επενδυτές σε όλο τον κόσμο προτίμησαν να δουν το ποτήρι μισογεμάτο σήμερα το πρωί, την επομένη του αδιανόητου χάους στην Ουάσινγκτον.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.