Quantcast
Προσλήψεις εκπαιδευτών στο Σιβιτανίδειο Ίδρυμα - enikonomia.gr
share

Προσλήψεις εκπαιδευτών στο Σιβιτανίδειο Ίδρυμα

δημοσιεύτηκε:

Σε διαδικασία υποβολής αιτήσεων και δικαιολογητικών – για την επιλογή ωρομίσθιων εκπαιδευτών -προσκαλεί ενδιαφερόμενους υποψήφιους το ίδρυμα της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων.

Οι υποψήφιοι θα ενισχύσουν διδακτικές ανάγκες του ΙΕΚ του φορέα, παράσχοντας αρχική κατάρτιση με τη διδασκαλία θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών μαθημάτων στις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν προσεχώς και οι οποίες θα ανακοινωθούν από την σχολή.

Ποιοί και πώς συμμετέχουν: Στον διαγωνισμό δύνανται να συμμετάσχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και οι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας απασχολούμενοι στο δημόσιο τομέα που έχουν τα νόμιμα τυπικά προσόντα, τα οποία περιγράφονται στα εγκεκριμένα και δημοσιοποιημένα αναλυτικά προγράμματα σπουδών των ειδικοτήτων της αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης. Για την υποβολή αίτησης, απαραίτητη είναι η εγγραφή του υποψήφιου εκπαιδευτή στο Υπό-Μητρώο Εκπαιδευτών Α.Ε.Κ., το οποίο τηρείται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.. Με απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. καθορίζεται κάθε αναγκαία λεπτομέρεια για την τήρηση του Υπό-Μητρώου Εκπαιδευτών Α.Ε.Κ. (άρθρο 27, παρ. 14-15, ν. 4186/2013/A’ 193). Στην επιλογή των εκπαιδευτών συνεκτιμώνται, επίσης: η εργασιακή εμπειρία, η διδακτική εμπειρία, η εξειδίκευση στο γνωστικό αντικείμενο που επιθυμούν να διδάξουν, οι συναφείς με το αντικείμενο μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, η απόδοση, η συνέπεια και το επίπεδο συνεργασίας στην περίπτωση προηγούμενης συνεργασίας με το ΙΕΚ και κοινωνικά κριτήρια.

Τί δικαιολογητικά χρειάζονται

Μεταξύ της αίτησής τους, οι συμμετέχοντες οφείλουν να καταθέσουν και τα εξής δικαιολογητικά:

  • Πλήρες βιογραφικό σημείωμα
  • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
  • Αντίγραφα τίτλων σπουδών:

H υποβολή των αιτήσεων υποβάλλεται ηλεκτρονικά, από τις 8 Αυγούστου (ώρα 12.00π.μ.) έως τις 24 Αυγούστου (ώρα 14.00μ.μ.).

Η κατάθεση του φακέλου των δικαιολογητικών μαζί με την εκτυπωμένη υπογεγραμμένη αίτηση, θα γίνεται από τους υποψήφιους αυτοπροσώπως στην διεύθυνση του φορέα από 20/08/2018 έως 27/08/2018 και κατά τις ώρες 09.00π.μ.-14.00μ.μ.

Πηγή: workenter.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.