Quantcast
Δασικοί χάρτες: Σε ποιες περιοχές η υποβολή αντιρρήσεων παρατείνεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου - enikonomia.gr
share

Δασικοί χάρτες: Σε ποιες περιοχές η υποβολή αντιρρήσεων παρατείνεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου

δημοσιεύτηκε:

Παράταση στην προθεσμία υποβολής αντίρρησης κατά του περιεχομένου του δασικού χάρτη, στις περιοχές στις οποίες οι αναρτήσεις έγιναν τον περασμένο Οκτώβριο, αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα μέσω τροπολογίας που θα κατατεθεί στη Βουλή από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να δοθεί παράταση έως τέλη Ιουνίου στην προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων στις περιοχές στις οποίες η σχετική προθεσμία έληγε και στις 29 Μαρτίου. Σε αυτές περιλαμβάνονται και οι πληγείσες από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού περιοχές της Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Αναλυτικά οι περιοχές στις οποίες είχε γίνει η ανάρτηση τον Οκτώβριο του 2018 είναι:

– Ανατολική Αττική. Προκαποδιστριακοί ΟΤΑ Ραφήνας, Νέας Μάκρης, Πικερμίου, Ζωγράφου, Βύρωνος, Καισαριανής, Ν. Ιωνίας, Αμαρουσίου, Μελισσίων, Φιλοθέης.
– Δυτική Αττική: Στον προκαποδιστριακό ΟΤΑ Μεγαρέων
– Δράμα. Σύνολο περιοχής αρμοδιότητας Δ/νσης Δασών, εκτός των προκαποδιστριακών ΟΤΑ Δράμας, Καλαμπακίου, Κεφαλαρίου, Αγίου Αθανασίου, Καλαμώνος και Μεγάλου Αλεξάνδρου που έχουν ήδη αναρτηθεί.
– Κυκλάδες. Προκαποδιστριακοί ΟΤΑ Αδάμαντος, Ανάφης, Άνω Μεράς, Βόθωνος, Βουρβούλου, Έξω Γωνιάς, Ημεροβιγλίου, Θήρας, Θηρασιάς, Καρτεράδου, Μεσαριάς, Οίας, Σικίνου, Άνω Μεριάς, Φολεγάνδρου.
– Κοζάνης. Χορτολιβαδικές εκτάσεις προκαποδιστριακού ΟΤΑ Κοζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή αντιρρήσεων για τους δασικούς χάρτες, όπως αναφέρει το Έθνος, γίνεται εμπρόθεσμα και μόνο ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης του Κτηματολογίου. (www.ktimatologio.gr). Για την υποβολή της αντίρρησης αρκεί ένα έγγραφο που να αποδεικνύει το έννομο συμφέρον του ενδιαφερόμενου και μπορεί να είναι είτε τίτλος, όπως ένα συμβόλαιο είτε το Ε9.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.