Quantcast
Κτηματολόγιο: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προανάρτησης στην Αθήνα - enikonomia.gr
share

Κτηματολόγιο: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προανάρτησης στην Αθήνα

δημοσιεύτηκε:

Στις 22 Απριλίου του 2019 θα ξεκινήσει η διαδικασία της Προανάρτησης από τον φορέα “Ελληνικό Κτηματολόγιο” των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων για τον δήμο της Αθήνας προκειμένου οι πολίτες της πρωτεύουσας να επιβεβαιώσουν τα στοιχεία τους.

Επισημαίνεται ότι, μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου (www.ktimatologio.gr) και περίπου μέχρι τις 22 Ιουνίου οι δικαιούχοι ακινήτων με χρήση των κωδικών ασφαλείας του taxisnet θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιωμάτων των ακινήτων τους, τα οποία δήλωσαν κατά τη διάρκεια της κτηματογράφησης.

Διευκρινίζεται ότι εάν οι ιδιοκτήτες ακινήτων συμφωνούν με τα στοιχεία δεν απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια, εάν όμως δεν συμφωνούν τότε έχουν το δικαίωμα υποβολής «Αίτησης Επανεξέτασης Στοιχείων» ατελώς, (υπάρχει στοwww.ktimatologio-athina.gr), εντός δύο μηνών από την ημερομηνία έναρξης της Προανάρτησης, με αποστολή της αίτησης στην ηλεκτρονική διεύθυνση:[email protected], χωρίς να απαιτείται να επισκεφθούν το αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αποστολή της αίτησης με e-mail, μπορούν να την καταθέσουν στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης, στο Κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης, στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου (Λεωφόρος Βεΐκου 137).

Θα ακολουθήσει η εξέταση των αιτήσεων επανεξέτασης στοιχείων που θα υποβληθούν, η αναμόρφωση των κτηματολογικών πινάκων και σε επόμενο στάδιο η διαδικασία της Ανάρτησης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.