Quantcast
Πάσχα 2021: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα - Αναλυτικά το ωράριο - enikonomia.gr
share

Πάσχα 2021: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα τη Μεγάλη Εβδομάδα – Αναλυτικά το ωράριο

δημοσιεύτηκε:

Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων της Αττικής που θα ισχύσει για την περίοδο του Πάσχα ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. Αναλυτικά, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει ωράριο λειτουργίας για την Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9 π.μ. έως τις 8:30 μ.μ. , για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. και για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9 π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.
Την Κυριακή 25 Απριλίου προτείνεται ωράριο από τις 11 π,μ. έως τις 6 μ.μ. ενώ για το Σάββατο 24 Απριλίου το ωράριο είναι 9 π.μ. με 6 μμ.
Την Κυριακή 2 Μαΐου, τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.
Η δήλωση Καφούνη
Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης δήλωσε: «Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.