Quantcast
ΟΑΕΔ - Παιδικές κατασκηνώσεις: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα - Η προθεσμία για τις ενστάσεις - enikonomia.gr
share

ΟΑΕΔ – Παιδικές κατασκηνώσεις: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα – Η προθεσμία για τις ενστάσεις

δημοσιεύτηκε:

Αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, τα προσωρινά μητρώα δικαιούχων και παρόχων και οι προσωρινοί πίνακες αποκλειομένων του Προγράμματος του Οργανισμού για την Διαμονή Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις για το έτος 2021.
Οι δικαιούχοι και οι πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης κατά των αποτελεσμάτων από την Τρίτη, 8 Ιουνίου στις 8 π.μ έως την Πέμπτη, 10 Ιουνίου στις 3μμ αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ www.oaed.gr
Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των δικαιούχων είτε σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση ηλεκτρονικά είτε κατατίθενται στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 στις 2μμ .
Για να βρείτε το ΚΠΑ2 στο οποίο ανήκετε επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.oaed.gr/poy-aniko
Για τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των ΚΠΑ2 επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.oaed.gr/epikoinonia/mail
Δικαιολογητικά που συνοδεύουν τις ενστάσεις των παρόχων σαρώνονται και συνυποβάλλονται με την αίτηση αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέχρι την Πέμπτη 10 Ιουνίου 2020 στις 3μμ.
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου 2021 έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία με ποσοστό 50% και άνω. Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που θα φιλοξενηθούν σε παιδικές κατασκηνώσεις είναι 70.000 και ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται στα 35.000.000 ευρώ .
Οι δικαιούχοι επιδοτούνται για τη διαμονή των ωφελουμένων παιδιών τους σε παιδική κατασκήνωση του μητρώου παρόχων του ΟΑΕΔ με τη χορήγηση Επιταγής Διαμονής σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, η οποία έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Ωφελούμενοι είναι τα παιδιά των δικαιούχων που έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 2005 έως τις 14 Ιουνίου 2015. Η μέγιστη διάρκεια διαμονής είναι 15 συνεχόμενες ημέρες (συμπεριλαμβανομένων και των ημερών προσέλευσης και αναχώρησης).
Πάροχοι του προγράμματος είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που ασκούν επιχειρηματική δραστηριότητα και διατηρούν στην Ελλάδα επιχείρηση παιδικών κατασκηνώσεων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.oaed.gr/paidikes-kataskinwseis

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.