Quantcast
Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων - Τι λέει η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής - ΒΙΝΤΕΟ - enikonomia.gr
share

Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων – Τι λέει η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής – ΒΙΝΤΕΟ

δημοσιεύτηκε:

Τους λόγους για τους οποίους οι τιμές των καυσίμων έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα εξήγησε η πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα μιλώντας στο MEGA. Όπως είπε “τα καύσιμα έχουν πάρει ανοδική πορεία διότι ανεβαίνει η τιμή τους διεθνώς. Χθες η τιμή brent έκλεισε στα  77, 11 δολάρια το βαρέλι, ενώ πριν από έναν χρόνο ήταν 48 δολάρια το βαρέλι”. Η ίδια πρόσθεσε ότι “από τη στιγμή που θα άρχιζε να παίρνει μπρος η μηχανή της καθημερινότητας και να κινούνται τα αεροπλάνα, τα τρένα, τα πλοία και χρειάζονται το καύσιμο, θα ανέβαινε η τιμή του”.
Εν συνεχεία μίλησε και για τις τιμές της αμόλυβδης. Όπως είπε, η μέση τιμή της αμόλυβδης είναι 1,65 ευρώ/ λίτρο που αυτό σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες των ΙΧ θα βρουν στην Αττική 1, 60 ευρώ/λίτρο με 1,70 ευρώ /λίτρο την αμόλυβδη. Στα νησιά η τιμή της αμόλυβδης είναι πολύ πιο υψηλή διότι οι ιδιοκτήτες των ΙΧ πληρώνουν και τα μεταφορικά έξοδα.
Σε ερώτηση εάν θα ανέβουν και άλλο οι τιμές των καυσίμων είπε ότι δεν το γνωρίζει ,”δεν ξέρω τι παιχνίδι παίζεται έξω” και πρόσθεσε ότι οι τιμές των καυσίμων στο εξωτερικό επηρεάζουν και αυτές αντίστοιχα στην Ελλάδα. Επίσης είπε ότι ιδιοκτήτες των ΙΧ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί από ποιο πρατήριο καυσίμων αγοράζουν βενζίνη. ” Ο στόχος μας είναι η σωστή ενημέρωση του κοινού και ο κόσμος να προσέχει σε ποιο πρατήριο βάζει βενζίνη” τόνισε και συμπλήρωσε ότι η ευθύνη του κράτους είναι να κάνει πάντα ελέγχους αλλά θα πρέπει να το ψάχνει το θέμα διότι σε μια περίοδο που έχουμε κορονοϊό οι επιτήδειοι παραμονεύουν.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.