Quantcast
Η επιχειρηματίας που επένδυσε 350.000 δολάρια … στον εαυτό της! - enikonomia.gr
share

Η επιχειρηματίας που επένδυσε 350.000 δολάρια … στον εαυτό της!

δημοσιεύτηκε:

Η Νικόλ Μουρ είναι μία νέα επιχειρηματίας που τα τελευταία δέκα χρόνια προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 350.000 δολαρίων. Σε αντίθεση με πολλούς άλλους επιχειρηματίες, συνομήλικούς της ή μη, δεν επέλεξε να «ρίξει» τα λεφτά της σε μετοχές, τίτλους περιουσιακών στοιχείων, σε startup ή επιχειρήσεις με μεγάλο περιθώριο κέρδους. Έκανε την επιλογή να επενδύσει στον εαυτό της.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο «Money Magazine», «αν θέλεις να πετύχεις, αν θέλεις να αποκτήσεις, αν θέλεις όλα τα καλά που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή, πρέπει να καταλάβεις πως όλα ξεκινούν από εσένα. Έτσι, επέλεξα να «χτίσω» πρώτα εμένα» και προσθέτει: «έχω επενδύσει περισσότερα από 350.000 δολάρια στον εαυτό μου. Θα μπορούσα να είχα αγοράσει ένα σπίτι, αλλά τα επένδυσα σε μένα παρακολουθώντας business coaching και life coaching».

Σήμερα, η Νικόλ Μουρ εργάζεται ως love coach. Άνρθωποι, δηλαδή, που αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ερωτική ή την εν γένει προσωπική τους ζωή απευθύνονται σε εκείνη και η Νικόλ Μουρ τους καθοδηγεί στο πώς να χτίσουν μία υγιή προσωπικότητα και συμπεριφορά σε θέματα … καρδιάς! Έχει ιδρύσει την εταιρεία «Love works» και μέσω αυτής βοηθά ισχυρές γυναίκες, με μεγάλη επιρροή στον χώρο τους, να βρουν την αληθινή αγάπη.

Για να φτάσει στο σημείο να ιδρύσει τη δική της επιχειρήση και να την καταστήσει έναν κερδοφόρο οργανισμό, χρειάστηκε κατά τα δέκα προηγούμενα χρόνια να παρακολουθήσει μαθήματα για πώς να μιλά μπροστά στο κοινό, για το πώς θα αποκτήσει επιχειρηματικό δαιμόνιο και πώς θα συνδυάσει μία επιτυχημένη επαγγελματική και προσωπική ζωή, διατηρώντας τις κατάλληλες ισορροπίες.

«Υπήρξαν περίοδοι που επένδυα τα χρήματά μου παρακολουθώντας τέτοιου είδους μαθήματα και δεν μου έμεναν αρκετά χρήματα ούτε για φαγητό, αλλά το όραμά μου με … έθρεφε, περισσότερο από οποιοδήποτε φαγητό ή ρούχο θα μπορούσα να αγοράσω», εξηγεί η Νικόλ Μουρ και προσθέτει: «η επιδίωξη του ονείρου μου με έκανε ευτυχισμένη».

«Όσο περισσότερο εξέλισσα τον εαυτό μου και την επιχείρησή μου, τόσο περισσότερα έσοδα αποκόμιζα», καταλήγει.


Πηγή πληροφοριών: Money Magazine

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.