Quantcast
Ο Γιώργος Παγάνης με τους «ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ» - enikonomia.gr
share

Ο Γιώργος Παγάνης με τους «ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ»

δημοσιεύτηκε:

Ο Γιώργος Παγάνης είναι υποψήφιος με την παράταξη των “Ενωμένων Δημοσιογράφων” στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ, 12 και 13 Ιουνίου:

Γιατί με τους ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

  • Γιατί αφήνουν την κομματική τους ταυτότητα έξω από την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ και αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο μας.

  • Η Μαρία Αντωνιάδου απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι υπάρχει όραμα και ρεαλισμός κάνοντας επιδέξιους χειρισμούς σε θέματα κρίσιμα για όλους μας. Από την πρώτη στιγμή εργάστηκε και στο τέλος κατάφερε να πετύχει κάτι που φαινόταν εξαρχής ακατόρθωτο. Τη διάσωση και τη στήριξη του ΕΔΟΕΑΠ, ενώ η προηγούμενη διοίκηση είχε χάσει μέσα από τα χέρια της το Αγγελιόσημο.

  • Έχοντας πολυετή εμπειρία στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ γνωρίζω καλά την αγωνία που πέρασαν για πολλά χρόνια οι συνάδελφοι στους οποίους δινόταν η υπόσχεση της ασφαλιστικής κάλυψης και της εγγραφής στην ΕΣΗΕΑ, αλλά πάντα μόνο στα χαρτιά. Η Μαρία Αντωνιάδου και οι ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ δέχθηκαν αιτήσεις για νέα μέλη από τους συναδέλφους που εργάζονται στο διαδίκτυο και απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι έχουν τη βούληση να βρεθούν απέναντι σε απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να οδηγήσουν τον κλάδο ενωμένο, ισχυρό και μαζικό, στο μέλλον.

  • ΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ είναι οι συνάδελφοι του διπλανού γραφείου. Γνωρίζουν τα προβλήματα το ίδιο καλά με σένα και θα παλέψουν με δημιουργικό πάθος για ένα καλύτερο αύριο. Γι αυτό στοιχίζομαι στο πλευρό τους και γι αυτό σου ζητώ να γίνεις και εσύ ένας από εμάς.

  • Αποφασίζουμε για το αύριο.

Γιώργος Παγάνης Realnews – Realfm 97.8.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.