Quantcast
Παράταση στις δηλώσεις ΟΣΔΕ ζητά και ο φορέας Farmer Union - enikonomia.gr
share

Παράταση στις δηλώσεις ΟΣΔΕ ζητά και ο φορέας Farmer Union

δημοσιεύτηκε:

Παράταση στις δηλώσεις ΟΣΔΕ, αλλά και επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν, ώστε να καταφέρουν οι αγρότες να τις καταθέσουν σωστά και έγκαιρα, χωρίς να έχουν απώλειες δικαιωμάτων που θα σημάνουν και έλλειμμα στο εισόδημά τους, ζητά με σημερινή του ανακοίνωση από τους αρμόδιους φορείς και ο φορέας Farmer Union, που αποτελεί έναν φορέα που ενώνει τον πρωτογενή τομέα της χώρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ενώ αύριο είναι η τελευταία μέρα των δηλώσεων ΟΣΔΕ πολλοί αγρότες ακόμα δεν την έχουν καταθέσει- ολοκληρώσει. Όχι γιατί δεν πήγαν στους αρμόδιους φορείς αλλά πηγαίνοντας εκεί ανακάλυψαν ότι οι εκτάσεις δεν έχουν ψηφιοποιηθεί σωστά», επισημαίνει ο Farmer Union.

Αυτό, σύμφωνα με τον Farmers Union, θα έχει αποτέλεσμα να χαθούν δικαιώματα, λόγω της μη σωστής χαρακτήρισης αροτραίων και μόνιμων εκτάσεων, αλλά και των βοσκοτόπων. «Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να δώσουν παράταση στις δηλώσεις και την επίλυση των προβλημάτων για να μπορούν οι αγρότες να τις καταθέσουν σωστά και έγκαιρα», καταλήγει η ανακοίνωση του Farmer Union.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.