Quantcast
Στα 4 δισ.ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των αγροτών - enikonomia.gr
share

Στα 4 δισ.ευρώ οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των αγροτών

δημοσιεύτηκε:

Την ανάγκη να υπάρξει συνεννόηση γιατί υπάρχουν 6 δισ. ευρώ οφειλές στον αγροτικό χώρο, εκ των οποίων τα 4 δισ. ευρώ είναι ληξιπρόθεσμες, επεσήμανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ευάγγελος Αποστόλου, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης, που κατέθεσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για καθυστερήσεις στο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 -20.

Οι βουλευτές της ΝΔ, κατηγόρησαν επανειλημμένα την κυβέρνηση για αβελτηρία, ολιγωρία, για απουσία σχεδίου και καθυστερήσεις, που έχουν καταδικάσει τον αγροτικό χώρο και κυρίως τους νέους αγρότες.

Στη δευτερολογία και την τριτολογία του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όταν κατηγορήθηκε για πράξεις και παραλείψεις στη φέτα, υποστήριξε πως η συμφωνία είχε κλείσει διότι ήταν σε επίπεδο αρχηγών κρατών στην Οτάβα με τη συμμετοχή και του Αντώνη Σαμαρά και επέμεινε ότι «καταφέραμε να ενσωματωθεί στη συμφωνία δέσμευση πως μετά το μεταβατικό χρόνο, θα υπάρξει πλήρης προστασία για τη φέτα και δεν θα χρησιμοποιείται ο όρος φέτα για τα λευκά τυριά».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.