Quantcast
Περιφέρεια Αττικής: Επιτυχημένη η παρουσία στην 5η διεθνή έκθεση FOOD EXPO 2018 - enikonomia.gr
share

Περιφέρεια Αττικής: Επιτυχημένη η παρουσία στην 5η διεθνή έκθεση FOOD EXPO 2018

δημοσιεύτηκε:

Στην προβολή των τοπικών προϊόντων σε ένα ευρύ κοινό εμπορικών επισκεπτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συνέβαλε σημαντικά η συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στην 5η διεθνή έκθεση FOOD EXPO 2018, που πραγματοποιήθηκε από 10 – 12 Μαρτίου στην Αθήνα, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 72.000 επισκέπτες.

Στόχος της Περιφέρειας ήταν η προώθηση καινοτόμων προϊόντων που εκτέθηκαν στο περίπτερό της και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Αττική, μέσω της συγκεκριμένης έκθεσης, η οποία αποτελεί το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στην Ελλάδα.

Η Περιφέρεια επιδότησε με 60% τη συμμετοχή 20 εκθετών – επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών με επώνυμα και ποιοτικά αγροτοδιατροφικά προϊόντα από διάφορα μέρη της Αττικής. Λάδι, κρασί, τυροκομικά, μέλι, κελυφωτό φιστίκι, μπαχαρικά, σάλτσες, αβγά είναι μερικά από τα πλέον αντιπροσωπευτικά προϊόντα που περιλαμβάνονταν στο καλάθι της και παρουσιάστηκαν στην έκθεση. Οι εκθέτες της Περιφέρειας πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό εμπορικών συναντήσεων τόσο με επισκέπτες όσο και με hostedbuyers που φιλοξένησε η διοργανώτρια εταιρεία, μέσω της ειδικής πλατφόρμας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.