Quantcast
Συνέδριο για τις εξαγωγές ελαιολάδου - enikonomia.gr
share

Συνέδριο για τις εξαγωγές ελαιολάδου

δημοσιεύτηκε:

Συνέδριο με αντικείμενο τις εξαγωγές ελαιολάδου θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στις 16 και 17 Μαΐου στο Divani Caravel.

Το συνέδριο «Εξαγωγές ελαιολάδου, προοπτικές & δυνατότητες»  αποσκοπεί στο να καλύψει το κενό της ενημέρωσης για τον κλάδο και να αναδείξει θέματα όπως η προετοιμασία εταιρείας και προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, η τιμολόγηση του προϊόντος, η inco terms διασφάλιση πληρωμής, η κατοχύρωση εμπορικού σήματος, οι μεταφορές εξαγωγικών προϊόντων, οι προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη και  ανταγωνιστική εξαγωγική δραστηριότητα, τα διαδικαστικά δασμολογικά  Κίνας – Ρωσίας, τα διαδικαστικά δασμολογικά Αμερικής, η ασφάλιση εξαγωγικών κινδύνων, η χρηματοδότηση εξαγωγών, η μεσογειακή διατροφή ως ισχυρό εργαλείο για την προβολή του ελληνικού ελαιόλαδου και το  export branding.

Δηλώστε συμμετοχή για να ενημερωθείτε από ειδικούς με προτάσεις, ιδέες, προοπτικές για αύξηση των εξαγωγών σας. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, παραγωγό, τυποποιητή, έμπορο ελαιολάδου. Μέσα από αυτό θα ανοίξει μια καινούργια προοπτική και για την δική σας εταιρεία. Θα ακούσετε νέες προτάσεις για άμεση εφαρμογή στην δική σας επιχείρηση.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός «7ο Αριστείον ελαιολάδου 2015» που έχει δύο σκέλη: τον διαγωνισμό ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου και τον διαγωνισμό για την ανάδειξη της καλύτερης συσκευασίας τυποποιημένου ελαιολάδου.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο και τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

 

 

 

 

 

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.