Quantcast
Μάθε ποιο κρασί ταιριάζει στο γευστικό σου προφίλ! - enikonomia.gr
share

Μάθε ποιο κρασί ταιριάζει στο γευστικό σου προφίλ!

δημοσιεύτηκε:

Tης Κωνσταντίνας Χελιδώνη

 

Από αύριο το πρωί ένας πρωτότυπος μηχανισμός αναζήτησης κρασιών με τίτλο «MySommelier» προστίθεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα botilia.gr.

Η ομάδα του botilia.gr που έχει ήδη κερδίσει το οινόφιλο κοινό αλλάζοντας τον τρόπο ανακάλυψης σπάνιων και εκλεκτών κρασιών έρχεται να προσθέσει στο ενεργητικό της άλλη μια καινοτομία που στόχο έχει την υψηλότερη ακρίβεια επιλογής κρασιών με βάση τα γευστικά γούστα του κάθε καταναλωτή.

Ετσι, ο ενδιαφερόμενος απαντώντας σε μια σειρά απλών ερωτήσεων από το ποιο τυρί του αρέσει μέχρι το πως πίνει το καφέ του μαθαίνει ποια είναι ακριβώς τα κρασιά που του ταιριάζουν. «Μας πήρε πάνω από έξι μήνες δοκιμών και συνεχούς βελτίωσης ώστε να πούμε ότι ο μηχανισμός είναι πλέον έτοιμος και διαθέσιμος για το κοινό.

Η δημιουργία του αλγόριθμου βασίστηκε κυρίως στην ομαδική εργασία με οινολόγους, sommelier, προγραμματιστές και αναλυτές μεγάλων δεδομένων να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό» δήλωσε στο Enikonomia.gr ο Αγγελος Δαμουλιανός ιδρυτής του botilia.gr.

Το botilia.gr είναι ένας διαφορετικός τρόπος επιλογής και αγοράς κρασιού που φέρνει κοντά τους φίλους του καλού κρασιού με τους οινοπαραγωγούς και μάλιστα σε τιμές οινοποιείου μόνο με ένα «κλικ».

Λειτουργεί με μέλη και δεν υπάρχει κανένα κόστος εγγραφής. Μπαίνοντας στο σάιτ, τα μέλη έχουν στη διάθεσή τους αυστηρά φιλτραρισμένα εξαιρετικά και δυσεύρετα ελληνικά κρασιά, πολλά από τα οποία είναι σπάνια και συλλεκτικά.

Τα κρασιά αυτά έχουν δοκιμαστεί και επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια από μια ομάδα οινολόγων και sommelier και συνοδεύονται από μια αναλυτική περιγραφή για τα αρώματα και τις γεύσεις τους, τις ποικιλίες και τον παραγωγό τους ακόμη και τους συνδυασμούς τους με φαγητό και με συνταγές που θα τα αναδείξουν.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.