Quantcast
Καινοτόμες εφαρμογές στον τομέα της υγείας παρουσιάζονται στο πλαίσιο του e-Health Forum - enikonomia.gr
share

Καινοτόμες εφαρμογές στον τομέα της υγείας παρουσιάζονται στο πλαίσιο του e-Health Forum

δημοσιεύτηκε:

Οι νεοφυείς επιχειρήσεις και η ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών αλλάζουν τα δεδομένα στον τομέα της υγείας βελτιώνοντας τις παρεχόμενε υπηρεσίες και προϊόντα αλλά και τον τρόπο εργασίας του ανθρώπινου δυναμικού.

Μια εικόνα από τις επερχόμενες αλλαγές θα έχουν την ευκαιρία να έχουν όσοι παρακολουθήσουν το e-Health Forum και Φεστιβάλ το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25 και Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ταυτόχρονα στο Μέγαρον Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος έχει θέσει υπό την αιγίδα του την εκδήλωση.

Το eHealth Forum Festival φέρνει στην Αθήνα τις καλύτερες startup, επιχειρηματίες του χώρου, ερευνητικά κέντρα, spin-off, επενδυτές και τις μεγάλες εταιρείες του ψηφιακού κόσμου, και τις παρουσιάζει στο ευρύ κοινό.

Ειδικότερα μέσα στο πρωτότυπο Startup Garden, το ευρύ κοινό μπορεί να δει στη πράξη προϊόντα και εφαρμογές, να ακούσει, να ρωτήσει και να μάθει, στο πλαίσιο μιας διαδραστικής και άκρως έκθεσης. Το όχημα για ΑΜΕΑ που ο χρήστης του μπορεί να ελέγξει μονάχα με τη δύναμη της σκέψης του, μια εφαρμογή που αν ο χρήστης της φωτογραφίσει με το κινητό την ταμπέλα σε ένα βαζάκι καλλυντικού ή μια συσκευασία τροφίμων μπορεί να του αποκαλύψει αν περιέχει κάτι τοξικό ή απαγορευμένο και ένα ρομπότ που συντροφεύει και «φροντίζει» άτομα τρίτης ηλικίας, είναι ορισμένα μόνον χαρακτηριστικά δείγματα του πλούτου των ελληνικών λύσεων και προτάσεων, οι οποίες θα παρουσιαστούν στην Τεχνόπολη, τις δυο αυτές ημέρες από τις 13:00 ως τις 19:00.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.