Quantcast
Η ελληνική νεοφυής επιχείρηση CityCrop στο βρετανικό πρόγραμμα "Startup bootcamp IoT - Connected Devices - enikonomia.gr
share

Η ελληνική νεοφυής επιχείρηση CityCrop στο βρετανικό πρόγραμμα “Startup bootcamp IoT – Connected Devices

δημοσιεύτηκε:

Το πρόγραμμα εταιρικής “επιτάχυνσης” με έδρα το Λονδίνο Startup bootcamp IoT | Connected Devices φιλοξένησε εννέα startups από όλο τον κόσμο, οι οποίες αναπτύσσουν συσκευές IoT και είχαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα χώρο που φιλοξένησε περισσότερους από 300 επενδυτές, συνεργάτες και μέντορες.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχοντας επιλεγεί ανάμεσα σε 425 αιτήσεις, η CityCrop παρουσίασε το ανανεωμένο της προϊόν, έναν έξυπνο κήπο εσωτερικού χώρου, ο οποίος δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να καλλιεργούν χωρίς φυτοφάρμακα λαχανικά, βότανα και φρούτα, όλο τον χρόνο, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων μηνών, η ελληνική CityCrop μετεγκαταστάθηκε στο Λονδίνο, προκειμένου να επωφεληθεί από τη συνεργασία του μεγάλου κύκλου ειδικών συμβούλων και συνεργατών του Startupbootcamp, συμμετέχοντας σε διάφορα workshops και sessions, τα οποία τη βοήθησαν να επικυρώσει, να οικοδομήσει και να αναπτύξει το επιχειρηματικό της μοντέλο.

Ο CEO της CityCrop Χρήστος Ραυτογιάννης σχολίασε σχετικά: «Οι τελευταίοι μήνες μας βοήθησαν να βελτιώσουμε το value proposition της εταιρείας μας. Τώρα είμαστε ακόμα πιο ξεκάθαροι ως προς την πορεία μας στην αγορά, έχοντας όχι μόνο ανανεώσει το προϊόν μας, αλλά έχοντάς το ήδη πουλήσει σ’ ένα σεβαστό αριθμό αγοραστών. Οι καταναλωτές πλέον θέλουν να ξέρουν από που προέρχεται η τροφή τους και τώρα χάρη στη CityCrop μπορούν».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τους επόμενους μήνες η CityCrop θα παραμείνει στο Λονδίνο, με την ελπίδα να εξασφαλίσει ένα γύρο χρηματοδότησης από επενδυτές, οι οποίοι θα τη βοηθήσουν να περάσει τη διαδικασία πιστοποίησης, να κατασκευάσει την πρώτη παρτίδα του προϊόντος της και να διευρύνει την εξειδίκευση των στελεχών της. Στόχος της εταιρείας είναι να παράξει 400 συσκευές CityCrop μέχρι το τέλος αυτού του καλοκαιριού και να αποκτήσει 1000 πελάτες μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.