Quantcast
Equity Investment Forum: Πάνω από 300 σχέδια κατατέθηκαν από ελληνικές Start up εταιρείες - enikonomia.gr
share

Equity Investment Forum: Πάνω από 300 σχέδια κατατέθηκαν από ελληνικές Start up εταιρείες

δημοσιεύτηκε:

Περισσότερα από 300 επιχειρηματικά σχέδια από ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις (startup), αναπτυσσόμενες, μικρομεσαίες αλλά και μεγάλες ελληνικές εταιρίες από όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας κατατέθηκαν προς αξιολόγηση από τα 27 ελληνικά, ισραηλινά και διεθνή venture capital funds, στο πλαίσιο του Equity Investment Forum (EIF) που διοργανώνεται στην Αθήνα στις 7 και 8 Δεκεμβρίου.

To Forum συνδιοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών, τον Οργανισμό Enterprise Greece, την Ένωση Ελληνικών Εταιριών Επιχειρηματικών Κεφαλαίων (HVCA), το Ταμείο Ανάπτυξης Νέας Οικονομίας (TANEO Α.Ε.) και το Δίκτυο Πράξη, συντονιστή του Enterprise Europe Network – Hellas.

Ενδεικτικό του μεγάλου ενδιαφέροντος για το συνέδριο είναι το γεγονός ότι ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότεροι από 1.000 σύνεδροι, αριθμός υπερδιπλάσιος από το τελευταίο συνέδριο, ενώ η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής θα είναι ανοιχτή μέχρι και τις 4 Δεκεμβρίου 2015 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συνεδρίου www.eiforum.gr.

Στο φετινό συνέδριο τιμώμενη χώρα είναι το Ισραήλ, μια από τις κορυφαίες τεχνολογικά και επενδυτικά χώρες στον κόσμο, η οποία διαθέτει ένα εξαιρετικό οικοσύστημα παραγωγής καινοτομίας.

Στη διάρκεια του Φόρου έχουν προγραμματισθεί περισσότερες από 400 διμερείς συναντήσεις κατά τη διάρκεια των οποίων οι επιχειρηματίες που υπέβαλλαν επιχειρηματικά σχέδια θα συναντηθούν με τα venture capital και private equity funds προκειμένου να διερευνήσουν πιθανή συνεργασία και επενδυτική συμμετοχή καθώς και με στελέχη του Χρηματιστηρίου και τις εταιρίες συμβούλων του για να πληροφορηθούν σχετικά με τις διαδικασίες ένταξης.

Επίσης, με στελέχη του Enterprise Greece, ώστε να ενημερωθούν για τις δυνατότητες εξωστρέφειας της επιχείρησήςτους, καθώς και με στελέχη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ προκειμένου να ενημερωθούν τόσο για τις ευκαιρίες διεθνούς τεχνολογικής ή επιχειρηματικής συνεργασίας όσο και για Ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες και υφιστάμενα εργαλεία στήριξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.