Quantcast
Διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση για το λειτουργικό iOS της Apple - enikonomia.gr
share

Διαθέσιμη μια νέα ενημέρωση για το λειτουργικό iOS της Apple

δημοσιεύτηκε:

Μια νέα ενημέρωση για το λειτουργικό της iOS διέθεσε σήμερα η Apple, στόχος της οποίας είναι η διόρθωση ενός προβλήματος που προέκυψε, όπου τα νέα ακουστικά Lightning EarPods σταματούσαν να ανταποκρίνονται.

Το σφάλμα, το οποίο δημοσιοποίησε πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα η ιστοσελίδα Business Insider, είχε ως αποτέλεσμα τα νέα ακουστικά της Apple να σταματούν να ανταποκρίνονται εάν παρέμεναν συνδεδεμένα στη θύρα του iPhone 7 για παραπάνω από δύο λεπτά. Ο ήχος συνέχιζε να ακούγεται, ωστόσο η ρύθμιση για την ένταση σταματούσε να λειτουργεί, κάτι που σημαίνει ότι ο χρήστης δεν ήταν σε θέση να ανεβοκατεβάσει την ένταση, να ενεργοποιήσει το Siri ή να απαντήσει σε εισερχόμενες κλήσεις.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα The Inquirer, το πρόβλημα φαίνεται ότι δεν επηρεάζει όλους τους κατόχους των EarPods. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές, επηρεάζει όσους συνδέουν τα ακουστικά μέσω θύρας 3.5mm στον Lightning αντάπτορα.

Πολλοί χρήστες ανέφεραν ότι όταν αποσύνδεαν τα ακουστικά από το κινητό τηλέφωνο, διορθωνόταν το πρόβλημα, ωστόσο η Apple θεώρησε σωστό να διαθέσει μία νέα ενημέρωση για το λειτουργικό προκειμένου να διορθωθεί το σφάλμα.

Η ενημέρωση iOS 10.0.2 είναι πλέον διαθέσιμη προς όλους, ενώ συμπεριλαμβάνονται ακόμα 2 διορθωτικά για το θέμα που είχε προκύψει με την εφαρμογή Photos και για ένα ακόμα σφάλμα που εμπόδιζε την ενεργοποίηση ορισμένων επεκτάσεων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.