Quantcast
Ένα fitness tracker σκέτο κόσμημα - enikonomia.gr
share

Ένα fitness tracker σκέτο κόσμημα

δημοσιεύτηκε:

Όταν η σχεδιάστρια μόδας Kate Spade λέει «άδραξε την ημέρα», να είστε σίγουροι ότι πρόκειται για μια εξαιρετικά κομψή δήλωση.

Μέσα σε ένα αξιολάτρευτο βραχιόλι η εταιρεία Kate Spade New York σκέφτηκε να κλείσει μία «προσωπική μαζορέτα», που θα συνδέεται αυτόματα με μία εφαρμογή της εταιρείας και θα μπορεί να παρακολουθεί τα πάντα από τις αθλητικές σας δραστηριότητες μέχρι την ώρα του ύπνου σας ακόμα και πόσα ποτήρια νερό πίνετε καθημερινά. Και το πιο εκπληκτικό αυτό το κομψό βραχιόλι σας παρακινεί, σας επιβραβεύει και σας δίνει τις καθημερινές δόσεις της γλυκιάς έμπνευσης που χρειάζεστε.

Ο έξυπνος «ιχνηλάτης δραστηριοτήτων» δεν σταματάει εκεί μπορείτε μέσα από αυτόν να επιλέγετε την μουσική που σας αρέσει, να τραβάτε τις selfies σας και με φωτεινές ειδοποιήσεις να σας υπενθυμίζει το πρόγραμμά σας ώστε να μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας.

Μην αφήσετε το όμορφα σχεδιασμένο βραχιόλι με το φίνο αχιβαδωτό σχήμα και το φινίρισμα σε χρυσό τόνο και το λεπτό τοξωτό σχήμα να σας ξεγελάσει γιατί είναι τόσο ανθεκτικό όσο θέλετε, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, αντέχει στη σκόνη και ποτέ δεν χρειάζεται φόρτιση.

Και σίγουρα αυτό το Fitness Tracker της γνωστής σχεδιάστριας αποτελεί ένα υπέροχο δώρο για τις γυναίκες τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.