Quantcast
Ρεκόρ προσέλευσης στο φετινό Xbox Arena Festival - enikonomia.gr
share

Ρεκόρ προσέλευσης στο φετινό Xbox Arena Festival

δημοσιεύτηκε:

Τουλάχιστον 7.000 gamers από όλη την Ελλάδα επισκέφτηκαν το φετινό Xbox Arena Festival powered by Public, που διοργάνωσε η Microsoft Hellas το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε δημοφιλή video games, να απολαύσουν διασκεδαστικά δρώμενα και να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό διαγωνισμό Cosplay.

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, τουλάχιστον 1.200 gamers αναμετρήθηκαν στα τουρνουά FIFA 17, NBA 2K17, Gears of War 4, Call of Duty: Infinite War, Halo 5 Halo Wars 2 και Overwatch. Ο νικητής του τουρνουά NBA 2K17, βραβεύθηκε από το μέλος της ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τρις πρωταθλητή Ευρωλίγκας, Κώστα Τσαρτσαρή. Οι νικητές των τουρνουά Halo 5 και Halo Wars 2, βραβεύθηκαν από τον πλέι μέικερ της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Dominic Waters.

Το Xbox Arena Festival powered by Public, επισκέφθηκαν και επώνυμοι λάτρεις του gaming το Xbox Arena Festival powered by Public, όπως ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, με τα παιδιά του, ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, η ηθοποιός Μαρία Σολωμού με το γιο της, ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Dominic Waters, το μέλος των ακαδημιών μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Κώστας Τσαρτσαρής, ο δις πρωταθλητής Ευρώπης Θοδωρής Παπαλουκάς, ο πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ελλάδα, Ευθύμης Ρεντζιάς, η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου Φανή Χαλκιά, ο δημοσιογράφος του ΑNT1 Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νέζος και η ραδιοφωνική παραγωγός και DJ, Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Σε αυτή την μοναδική γιορτή του gaming διασκέδασαν, όχι μόνο όσοι κρατούσαν χειριστήριο, αλλά και αυτοί που επισκέφτηκαν την εκδήλωση απλά σαν παρατηρητές, αφού τα παράλληλα δρώμενα κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.