Quantcast
Διπλασιάζει τον αριθμό των χαρακτήρων του το Twitter - enikonomia.gr
share

Διπλασιάζει τον αριθμό των χαρακτήρων του το Twitter

δημοσιεύτηκε:

Έτοιμο να προσφέρει στους χρήστες του αυτό που πάντα ήθελαν φαίνεται πως είναι το Twitter. Το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα αποπειραθεί να αυξήσει τον αριθμό των προσφερόμενων χαρακτήρων ανά tweet στους 280 από τους 140 που είναι έως τώρα.

Το φιλόδοξο εγχείρημα του Twitter, που βλέπει τους χρήστες του να μειώνονται και τις ζημίες του να αυξάνονται, θα ξεκινήσει με μικρές ομάδες χρηστών ανά τον κόσμο. Οι χρήστες που θα συμμετάσχουν στην πιλοτική λειτουργία θα επιλεγούν τυχαία. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό για πόσο θα διαρκέσει αυτή η πιλοτική περίοδος και αν το νέο όριο θα ισχύσει για όλους τους χρήστες του Twitter ανεξαιρέτως.



Ο διπλασιασμός των χαρακτήρων ανά tweet αποτελέι μία προσπάθεια του Twitter να ωθήσει τους χρήστες του στο να χρησιμοποιούν συχνότερα την πλατφόρμα, να γράφουν περισσότερα tweet, καθώς και να προσελκύσει περισσότερους νέους χρήστες. Έρευνες που κατά καιρούς διεξάγει η δημοφιλής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν πως αρκετοί χρήστες δυσκολεύονται να στριμώξουν τις σκέψεις τους μόνο σε 140 χαρακτήρες.

Σήμερα, το Twitter απαριθμεί 328 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, όταν το αντίπαλον δέος, το Facebook έχει σπάσει το «φράγμα» των δύο δισεκατομμυρίων χρηστών. Κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017, το Twitter εμφάνισε ζημίες ύψους 116 εκατομμυρίων δολαρίων και μηδενική αύξηση χρηστών.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.