Quantcast
Huawei:Το νέο smartphone με φωτογραφικούς φακούς στην Ελλάδα τον Μάιο - enikonomia.gr
share

Huawei:Το νέο smartphone με φωτογραφικούς φακούς στην Ελλάδα τον Μάιο

δημοσιεύτηκε:

Τον Μάιο θα κυκλοφορήσει το νέο smartphone της Huawei με φωτογραφικούς φακούς της Leica στην εμπορική αγορά της Ελλάδας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Huawei Consumer Business Group, Ρίτσαρντ Γιού ανέφερε ότι «στη Huawei είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε -με το P9- να προσφέρουμε στους χρήστες την καλύτερη εμπειρίας φωτογραφίας από smartphone, αξιοποιώντας τις εκπληκτικές δυνατότητες της Leica, της ηγέτιδας εταιρίας στον χώρο της φωτογραφίας για περισσότερο από έναν αιώνα».

«Οι καταναλωτές σε όλον τον κόσμο χρησιμοποιούν τα smartphones τους για να βγάζουν δισεκατομμύρια φωτογραφίες κάθε χρόνο, καθιστώντας τη λειτουργία της φωτογραφίας ιδιαίτερα σημαντική για την εμπειρία χρήστη. Οι χρήστες του Ρ9 μπορούν, πια, να αποτυπώνουν εικόνες με πρωτόγνωρη ευκρίνεια, ζωντάνια και αυθεντικότητα, με ένα πανίσχυρο, πανέμορφο smartphone», σημείωσε ο κ. Γιού.

Μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος  του Huawei Consumer Business Group ανέφερε ότι «Τα P9 και P9 Plus ενσωματώνουν ένα σύστημα με δύο κάμερες: Η μία κάμερα (RGB) αποτυπώνει τα χρώματα και η άλλη (μονόχρωμη) έχει ως στόχο την καλύτερη καταγραφή των λεπτομερειών. Οι δύο κάμερες λειτουργούν παράλληλα, με τη Huawei να υπόσχεται κορυφαία λεπτομέρεια, ζωηρά χρώματα και υπεροχή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού .Για τις ανάγκες της εστίασης, η κύρια κάμερα του Huawei P9 χρησιμοποιεί παράλληλα τους δύο φακούς, όπως και μία δέσμη λέιζερ, επιτυγχάνοντας καλύτερη κατανόηση του βάθους μεταξύ αντικειμένου και φακού. Με τον τρόπο αυτό ο χρήστης επιλέγει να θολώσει είτε το αντικείμενο που υπάρχει στο προσκήνιο, είτε την περιοχή πίσω από αυτό. Επιπλέον, η λειτουργία ευρέους διαφράγματος του P9 επιτρέπει στον χρήστη να πειραματιστεί με διάφορα οπτικά εφέ για να δημιουργήσει πρωτότυπες εικόνες και περιεχόμενο».

«Για ένα ακόμα μοντέλο, η Huawei έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά στο θέμα της εμφάνισης, της ποιότητας κατασκευής και του φινιρίσματος, επιδιώκοντας έναν premium χαρακτήρα. Με full body μεταλλική κατασκευή, το P9 είναι αρκετά άνετο στο κράτημα εξαιτίας του ελαφρώς κυρτού σχήματος και του λεπτού προφίλ των 6,95 χιλιοστών.Το P9 διατηρεί τις ίδιες διαστάσεις οθόνης με τον προκάτοχο του, στις 5,2 ίντσες, όπως και την ίδια Full HD ανάλυση, κάτι που μεταφράζεται σε 423 ppi, αν και τα χρώματα δείχνουν πλέον ακόμα πιο ζωντανά. Το P9 Plus έχει μεγαλύτερη οθόνη 5,5 ιντσών.Το P9 «φοράει» τον νέο οκταπύρηνο Kirin 955, υποστηριζόμενο με 3 Gb RAM, 32 Gb ROM και μπαταρία 3.000 mAh. Το P9 Plus εξοπλίζεται με μεγαλύτερη μπαταρία (3.400 mAh), έχει 4 Gb RAM και χωρητικότητα 64 Gb. Και τα δυο υποστηρίζουν ταχεία φόρτιση μέσω της νέας USB Τype-C θύρας, με τη Huawei να λέει ότι η αυτονομία τους, ακόμα και με σκληρή χρήση, είναι μεγαλύτερη από κάθε ανταγωνιστικό μοντέλο (βλ. iPhone 6s και Galaxy S7).Και τα δύο ενσωματώνουν αναβαθμισμένο αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος είναι κεντρικά τοποθετημένος στο πίσω μέρος της συσκευής. Το Huawei P9 αναμένεται στην ελληνική αγορά μέσα στον Μάιο. Το P9 θα έρθει στα 549 ευρώ. Το P9 Plus θα κυκλοφορήσει αργότερα και θα τιμολογηθεί στα 699 ευρώ. Θα ακολουθήσει και το P9 lite, το οποίο από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμής θα τοποθετηθεί στη μεσαία κατηγορία, αλλά θα ενσωματώνει αισθητήρα  αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.