Quantcast
Microsoft: Ηγετική θέση στην ανάλυση επιχειρησιακών δεδομένων - enikonomia.gr
share

Microsoft: Ηγετική θέση στην ανάλυση επιχειρησιακών δεδομένων

δημοσιεύτηκε:

Την ηγετική θέση καταλαμβάνει η Microsoft για ένατη συνεχή χρονιά στο «Magic Quadrant for Business Intelligence and Analytics Platforms», αναφέρουν οι διεθνείς αναλυτές, βασιζόμενοι στο αποτέλεσμα της Gartner .

Για πρώτη φορά μάλιστα η Microsoft έχει τοποθετηθεί πιο ψηλά στον άξονα που αφορά στην πληρότητα και το όραμα της πλατφόρμας της.

 Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι οι τεχνολογίες πίσω από το Power BI επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο.

Μεταξύ άλλων, σε μια αγορά που εξελίσσεται ραγδαία, με νέες καινοτομίες, η Microsoft με το Power BI αποδεικνύει ότι δεν έχει επικεντρωθεί μόνο στις τρέχουσες ανάγκες, αλλά φέρει και ένα ισχυρό όραμα το οποίο κατοχυρώνει τη θέση της ως μελλοντικός ηγέτης της αγοράς, προστατεύοντας τις επενδύσεις των σημερινών αγοραστών οι οποίοι ξεπερνούν πλέον τους 90.000 οργανισμούς σε περισσότερες από 185 χώρες. Οι τεχνολογίες πίσω από το Power BI επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν και να μοιράζονται πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, καθώς καθένας μπορεί να αναπτύξει πλούσιες και συναρπαστικές ιστορίες που απεικονίζουν απόλυτα τα δεδομένα του. Επιπλέον, το Power BI αναβαθμίζεται συνεχώς ενσωματώνοντας νέες λειτουργικότητες, δίνοντας νέους βαθμούς ελευθερίας στην επεξεργασία και αναπαράσταση δεδομένων, προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.