Quantcast
Γεροβασίλη: Θετικότερη του αναμενόμενου η απόδοση της ελληνικής οικονομίας - enikonomia.gr
share

Γεροβασίλη: Θετικότερη του αναμενόμενου η απόδοση της ελληνικής οικονομίας

δημοσιεύτηκε:

Έχοντας τονίσει ότι η ολοκλήρωση αυτής της φάσης, με το κλείσιμο της αξιολόγησης, εγκαινιάζει μία περίοδο σταθεροποίησης και στροφής στην ανάκαμψη, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, επεσήμανε τους παράγοντες που συντελούν επιπλέον στην αλλαγή του κλίματος.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος σημείωσε ότι η απόδοση της ελληνικής οικονομίας είναι «θετικότερη του αναμενόμενου», όπως επιβεβαιώνουν τα στοιχεία της Eurostat και είναι «αξιοσημείωτη και η βελτίωση των δεικτών της απασχόλησης, όπως καταγράφεται από την ΕΛΣΤΑΤ και την “Εργάνη”». Επίσης, υπογράμμισε ότι και η επικείμενη διευθέτηση του ζητήματος των ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου, με την εκταμίευση που έπεται της πρώτης αξιολόγησης, «συντελούν στην αλλαγή του κλίματος».

Η κ. Γεροβασίλη ανήγγειλε ότι «το αμέσως επόμενο διάστημα, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τον σχεδιασμό της στον αναπτυξιακό και τον επενδυτικό τομέα, αρχής γενομένης από τον αναπτυξιακό νόμο, που ήδη βρίσκεται σε διαβούλευση».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.