Quantcast
Τσίπρας: Δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες και στα Panamapapers - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες και στα Panamapapers

δημοσιεύτηκε:

Ο πολιτικός λόγος και όλες οι πολιτικές πρωτοβουλίες της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη είναι βασισμένος στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της διαπλοκής και του κίτρινου τύπου, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρα, μιλώντας στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της τροπολογίας για τις offshore.

Λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι «δεν θα κουραστώ να μιλώ για ογκώδες στρατηγικό αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Φέρνουμε μια βελτιστοποίηση της προηγούμενης ρύθμισης, ίσως κάποιοι πουν ότι αυτό γίνεται με υπερβολικό τρόπο, όμως μόνο με υπερβολές μπορεί να απαντήσει κανείς στην λάσπη και την χυδαιότητα” τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Ολα όσα εκτυλίχθηκαν στην Ολομέλεια αποδεικνύουν μία στρατηγική αδυναμία της αξιωματικής αντιπολίτευσης να παράξει έναν πολιτικό λόγο σοβαρό, που να έχει αρχή μέση και τέλος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Εμάς δεν είναι τα δικά μας στελέχη στις λίστες και στα Panamapapers, εμείς είμαστε εδώ με το μέτωπο καθαρό και δίνουμε τον αγώνα για την κάθαρση» επισήμανε με έμφαση ο πρωθυπουργός.


«Αυτή εδώ η κυβέρνηση και εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχθούμε μύγα στο σπαθί μας σε θέματα ηθικής», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, απαντώντας στον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Προηγουμένως ο κ. Τσίπρας εγκάλεσε τον κ. Θεοδωράκη ότι σχοινοβατεί μεταξύ ενός λόγου που φαντάζει σοβαρός, τεκμηριωμένος και ήρεμος και του λαϊκισμού.

Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι τη διάταξη είχε υπερψηφίσει και το Ποτάμι το οποίο στη συνέχεια «έβγαζε επί τρείς ημέρες ανακοινώσεις άκρατου λαϊκισμού», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Θεοδωράκη «συνήγορο του απόντος» (σ.σ. του προέδρου της ΝΔ).

Επίσης στην αναφορά ότι “η διάταξη θα καταπέσει”, ο πρωθυπουργός έθεσε το ερώτημα «θα προσφύγει κάποιος από εδώ (σ.σ. τη Βουλή) για να καταπέσει;»




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.