Quantcast
Ένα ελληνικό app για το Brexit - enikonomia.gr
share

Ένα ελληνικό app για το Brexit

δημοσιεύτηκε:

Με αφορμή το δημοψήφισμα που θα πραγματοποιηθεί στην Μεγάλη Βρετανία στις 23 Ιουνίου, η One9six και SOFTWeb προχώρησαν στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη μίας mobile εφαρμογής, σχεδιασμένης σε iΟS καιAndroid περιβάλλον για smartphones, προσκαλώντας το ευρύ κοινό να καταθέσει την άποψη του πάνω στο φλέγον ζήτημα ενός ενδεχόμενου Brexit.

Πιο συγκεκριμένα η One9six ανέλαβε το δημιουργικό σχεδιασμό και τη διαμόρφωση της εμπειρίας του χρήστη και η SOFTWeb την προγραμματιστική ανάπτυξη της πλατφόρμας.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην ψηφοφορία έως και τηνΠέμπτη 23 Ιουνίου, στις 22:00 ώρα Αγγλίας (την ώρα ακριβώς που κλείνουν και επίσημα οι κάλπες στο Ηνωμένο Βασίλειο).

Σημαντικό γεγονός αποτελεί το να κατανοήσουν οι πολίτες, τόσο της Ελλάδας όσο και των υπόλοιπων Κρατών-Μελών της Ε.Ε., ότι ένα ενδεχόμενο “διαζύγιο” της Μεγάλης Βρετανίας με την Ε.Ε. μπορεί να επιφέρει πολλές συνέπειες τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο (εξαγωγές, αύξηση χρηματοπιστωτικού κόστους, διακύβευση της εσωτερικής συνοχής κ.ά.) και μας αφορά όλους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.