Quantcast
Παρασκευόπουλος: Εμπιστευόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της - enikonomia.gr
share

Παρασκευόπουλος: Εμπιστευόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της

δημοσιεύτηκε:

«Εμπιστευόμαστε την ελληνική Δικαιοσύνη και τους λειτουργούς της» ανέφερε ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, κατά τη συζήτηση στη Βουλή επερώτησης βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τα τεκταινόμενα στον χώρο της Δικαιοσύνης.

Κατά τη συζήτηση, ο πρώτος επερωτών Μάκης Βορίδης αναφέρθηκε στις χθεσινές δηλώσεις του αναληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και έκανε λόγο για «μείζον πολιτικό θέμα το οποίο δημιουργείται όταν ένα μέλος της κυβέρνησης υποστηρίζει ότι οι δικαστές δημιουργούν παρακυκλώματα και πρέπει να αντικατασταθούν. Τι θα κάνει ο κ. Πολάκης, τι θα ζητήσετε εσείς» είπε ο κ. Βορίδης απευθυνόμενος στον υπουργό Δικαιοσύνης.

«Το υπουργείο Δικαιοσύνης και εγώ προσωπικά, εμπιστευόμαστε την ελληνική δικαιοσύνη και τους δικαστικούς λειτουργούς της, σε απόλυτο βαθμό στη συντριπτική του πλειοψηφία. Δεν υπάρχει κατηγορία στην οποία να μην υπάρχουν εξαιρέσεις. Όμως, οι εξαιρέσεις ελέγχονται θεσμικά» απάντησε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, αναγνώρισε το ατομικό δικαίωμα των πολιτικών υπερασπίζονται τις απόψεις τους, ενώ, αναφερόμενος ειδικότερα στον συνάδελφό του αναπληρωτή υπουργό Υγείας, είπε ότι οι καταγγελίες που έκανε δεν συνδέονται με συγκεκριμένα πρόσωπα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.