Quantcast
Λεβέντης: Απλή αναλογική και κανένα μπόνους για το πρώτο κόμμα - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Απλή αναλογική και κανένα μπόνους για το πρώτο κόμμα

δημοσιεύτηκε:

Απλή αναλογική, κανένα μπόνους στο πρώτο κόμμα και πλαφόν εισόδου στη Βουλή είναι οι βασικές θέσεις της Ένωσης Κεντρώων στο διάλογο για τον εκλογικό νόμο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ότι οι απόψεις του είναι ήδη γνωστές στην κυβέρνηση, πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, αφήνοντας να εννοηθεί σαφώς ότι έχουν γίνει ήδη βολιδοσκοπήσεις.

Ερωτηθείς εάν θα δεχθεί κάποιου είδους μπόνους για το πρώτο κόμμα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί οποιαδήποτε τέτοια θέση σημειώνοντας ότι «ο Λεωνίδας Κύρκος δεν έβαζε κρεμμύδια και σάλτσες όταν μιλούσε για απλή αναλογική».

Απέρριψε ιδέες όπως να δηλώνουν από πριν τα κόμματα με ποιον θα συνεργαστούν μετεκλογικά ενώ ξεκαθάρισε πως «εγώ με τη Δεξιά δεν πρόκειται να πάω, αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει στροφή προς τα δεξιά».

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του Π. Πολάκη σχετικά με τη Δικαιοσύνη κράτησε αποστάσεις αλλά προσέθεσε ότι «και η Δικαιοσύνη δεν κάνει το καθήκον της». Σημείωσε πως μπορεί ο κ. Πολάκης να μην έχει στοιχεία αλλά είναι πιθανόν να έχει δει σαπίλα και σήψη και γι’ αυτό η Ένωση Κεντρώων ζητά να ερευνηθούν οι καταγγελίες του.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.