Quantcast
Γεννηματά: Η κυβέρνηση παραχωρεί όλο το δημόσιο πλούτο σε ένα υπερταμείο υπό την διαχείριση της τρόικας - enikonomia.gr
share

Γεννηματά: Η κυβέρνηση παραχωρεί όλο το δημόσιο πλούτο σε ένα υπερταμείο υπό την διαχείριση της τρόικας

δημοσιεύτηκε:

«Αυτό δεν είναι κυβέρνηση αλλά σούπερ μάρκετ» ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, στην πρωινή εκπομπή του ΑNT1, σχολιάζοντας τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο που προωθεί η κυβέρνηση.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, επισήμανε ότι «ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποτελεί πλέον μέρος της λύσης γιατί απέτυχε» ενώ αναφορικά με το μπόνους των εδρών, σημείωσε ότι, «υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι, «ένα κόμμα θα μπορούσε να πάρει μπόνους 20 – 30 εδρών, όταν πιάσει ένα ποσοστό της τάξης του 40%»

Η κ. Γεννηματά σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «έχουμε μια κυβέρνηση που υποσχόταν αξιοπρέπεια και κυριαρχία και τώρα παραχωρεί όλο το δημόσιο πλούτο σε υπερ – ταμείο υπό την διαχείριση της τρόικας για τα επόμενα 100 χρόνια» και συνέχισε λέγοντας ότι «ήταν μεγάλο λάθος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ζητά εκλογές την ώρα που η χώρα ήταν αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με το Grexit».

Τέλος σύμφωνα με την Φώφη Γεννηματά, εθνικός στόχος είναι «να βγούμε από τα μνημόνια», κάτι που μπορεί να επιτευχθεί μόνο με «προοδευτικές μεταρρυθμίσεις».

Δείτε το βίντεο του Ant1:

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.