Quantcast
Η απόφαση του Εφετείου για το Noor 1 - enikonomia.gr
share

Η απόφαση του Εφετείου για το Noor 1

δημοσιεύτηκε:

Την καταδίκη των 15 από τους 30 που κάθονταν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Πειραιά για την υπόθεση του πλοίου Noor 1 που πιάστηκε πριν από περίπου δυο χρόνια με 2,1 τόνους ναρκωτικών, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δικαστήριο. Μεταξύ αυτών που καταδικάστηκαν είναι ο εφοπλιστής Ευθύμιος Γιαννουσάκης, οι επιχειρηματίες Γιώργος Μπουρδούβαλης και Αιμίλιος Κοτσώνης,

Κατά περίπτωση τα αδικήματα που τους αποδίδονται είναι ένταξη και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

Για 15 άτομα το δικαστήριο έκρινε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ενοχής τους ενώ για δύο ακόμη εμπλεκόμενους το δικαστήριο έπαυσε την ποινική τους δίωξη λόγω θανάτου.

Η δήλωση του Κεχαγιόγλου


Η πρώην σύζυγος του Γιαννουσάκη, η μητέρα της και η οικιακή βοηθός που είχε συλληφθεί στη βίλα στην Φιλοθέη κρίθηκαν αθώες. “Δεν θριαμβολογώ για την αθώωση των τριών εντολέων μου, γιατί όταν αποδίδεται Δικαιοσύνη, οι πανηγυρισμοί περιττεύουν.

Οφείλω όμως να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ομόφωνη αθώωσή τους, μετά από δύο χρόνια άδικων διωγμών, ταλαιπωρίας και διασυρμού” δήλωσε ο Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος υπερασπίσεως των τριών γυναικών για την υπόθεση του πλοίου ΝΟΟR1.

Πηγή: enikos.gr



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.