Quantcast
Καλαφάτης: Αναποτελεσματική η κυβέρνηση να επιλύσει το πρόβλημα του ΟΑΣΘ - enikonomia.gr
share

Καλαφάτης: Αναποτελεσματική η κυβέρνηση να επιλύσει το πρόβλημα του ΟΑΣΘ

δημοσιεύτηκε:

Για αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης και για απροθυμία της να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση ώστε να λύσει το πρόβλημα του ΟΑΣΘ έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 fm”.

“Έτσι όπως έχει προκύψει το θέμα, βλέπουμε την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να επιλύσει ένα πρόβλημα και κυρίως μια κυβέρνηση της Αριστεράς που δεν κάθεται κάτω να μιλήσει καν με τους εργαζόμενους και με τη διοίκηση”, υποστήριξε ο κ.Καλαφάτης στην εκπομπή “Δεύτερη Ανάγνωση”.

Μίλησε για “δυσκολία συνεργασίας του ΟΑΣΘ με την πολιτεία, που πέφτει στην πλάτη του Θεσσαλονικιού”, ενώ χαρακτήρισε “πρόβλημα το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, δεν έχει καταφέρει να έχει εναλλακτικά μέσα μαζικής συγκοινωνίας”.

Ερωτηθείς για την επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, και την “ατζέντα” του στη ΔΕΘ ο κ.Καλαφάτης ανέφερε πως θα πρέπει “να ανοιχτεί μια πόρτα στο μέλλον”.

Χαρακτηριστικά ο βουλευτής είπε πως “ο μεγάλος στόχος που πρέπει να έχουμε όλοι και κυρίως η ΝΔ είναι πως θα δημιουργηθούν δουλειές στον κόσμο. Πώς θα αντιμετωπίσουμε το μέγιστο πρόβλημα της ανάπτυξης και της εύρεσης εργασίας”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.