Quantcast
Enterprise Greece: Επιχειρηματική αποστολή του κλάδου τροφίμων σε Ιαπωνία και Κορέα - enikonomia.gr
share

Enterprise Greece: Επιχειρηματική αποστολή του κλάδου τροφίμων σε Ιαπωνία και Κορέα

δημοσιεύτηκε:

Επιχειρηματική αποστολή, αφιερωμένη στον κλάδο των ελληνικών τροφίμων, στο Τόκυο και τη Σεούλ από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 3 Δεκεμβρίου 2016 προγραμματίζει η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ), στο πλαίσιο του συνόλου των δράσεών της για το 2016.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στόχος της αποστολής είναι η ενίσχυση των εξαγωγών των ελληνικών επιχειρήσεων στις αγορές της Ιαπωνίας και της Δημοκρατίας της Κορέας. Η επιχειρηματική αποστολή αποτελεί συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης των συναντήσεων Β2Β, που πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2016 με αγοραστές από τις συγκεκριμένες χώρες.

Οι ελληνικές εταιρείες, που θα συμμετάσχουν στην αποστολή, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με εταιρείες των ενδιαφερόντων τους, να διερευνήσουν δυνατότητες συνεργασίας και να ενημερωθούν για τις συνθήκες αγοράς, τον ανταγωνισμό και κυρίως τις προοπτικές που διανοίγονται στην Ιαπωνία και στη Δημοκρατία της Κορέας.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή μπορούν να δουν την πρόσκληση συμμετοχής και το έντυπο εγγραφής αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ, www.enterprisegreece.gov.gr.

Η Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ) είναι ο αρμόδιος εθνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, για την προσέλκυση επενδύσεων στην Ελλάδα και την προώθηση των εξαγωγών, με στόχο να προβάλλει τη χώρα ως ιδανικό επενδυτικό προορισμό και να προωθεί τα ανταγωνιστικά εξαγωγικά προϊόντα και υπηρεσίες της Ελλάδας.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.