Quantcast
Μέλος στον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών ο ΟΕΕ - enikonomia.gr
share

Μέλος στον Οργανισμό Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών ο ΟΕΕ

δημοσιεύτηκε:

Νέο μέλος του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών (ΟΠΕΜΕΔ) αποτελεί το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος, έπειτα από πρόσφατη γενική συνέλευση.

Υπενθυμίζεται ότι και οι οικονομολόγοι, με την κατάλληλη κατάρτιση στους πιστοποιημένους Φορείς Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Διαμεσολαβητών μπορούν να αναλάβουν το ρόλο του διαμεσολαβητή.

Σε σχετικές δηλώσεις του ο Παναγιώτης Πικραμμένος, πρόεδρος του Οργανισμού Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών ανέφερε: «Είναι μία σημαντική και αισιόδοξη ημέρα για τον ΟΠΕΜΕΔ, καθώς, μόλις λίγους μήνες μετά την επίσημη ίδρυσή του, ο Οργανισμός διευρύνεται. Η διεύρυνση αυτή θα συμβάλει στην ενεργό διάδοση των μεθόδων εναλλακτικής επίλυσης διαφορών στην Ελλάδα. Η διαμεσολάβηση πρέπει να περάσει πλέον στα χέρια των εταίρων του ΟΠΕΜΕΔ».

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας, πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος δήλωσε: «… δεσμευόμαστε για το αυτονόητο, ότι δηλαδή θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να συμβάλλουμε στην ακόμα αποτελεσματικότερη λειτουργία του ΟΠΕΜΕΔ, στον τομέα της διαμεσολάβησης, με γνώμονα πάντα τη διευκόλυνση πολιτών και επιχειρήσεων στην επίλυση των μεταξύ τους διαφορών, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος και στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.