Quantcast
Κεραμέως: Περιορισμός δαπανών και μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων η πρόταση της ΝΔ - enikonomia.gr
share

Κεραμέως: Περιορισμός δαπανών και μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων η πρόταση της ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

«Η κρίση βαθαίνει», λέει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκη Κεραμέως.

Σημειώνει ότι στη ΔΕΘ ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποπειραθεί να παρουσιάσει μια εικονική πραγματικότητα και επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ ζητάει σταθερά εκλογές «γιατί θεωρεί ότι το όποιο κόστος από την προσφυγή στις κάλπες θα είναι σαφώς μικρότερο από το τεράστιο κόστος παραμονής της παρούσας κυβέρνησης στο τιμόνι της χώρας».

Για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ την επόμενη εβδομάδα, η κα Κεραμέως λέει πως ο κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει έναν οδικό χάρτη επανεκκίνησης της οικονομίας και εξόδου από την κρίση.

«Η εναλλακτική πρόταση της ΝΔ αφορά σε ένα διαφορετικό μίγμα πολιτικής: με περιορισμό των δαπανών και παράλληλη μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων», προσθέτει μεταξύ άλλων, ενώ επικρίνει την κυβέρνηση για το νόμο που αφορά στις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών.

Η Νίκη Κεραμέως κάνει λόγο για θεσμική εκτροπή «που μέχρι σήμερα ανερυθρίαστα εξακολουθεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει» και ξεκαθαρίζει ότι η ΝΔ «θα επαναφέρει τη νομιμότητα, ακυρώνοντας το “νόμο Παππά” και επιστρέφοντας τις αδειοδοτικές και εποπτικές αρμοδιότητες στο ΕΣΡ».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.