Quantcast
Επιχειρηματική αποστολή κλάδου τροφίμων στην Ιαπωνία - enikonomia.gr
share

Επιχειρηματική αποστολή κλάδου τροφίμων στην Ιαπωνία

δημοσιεύτηκε:

Επιχειρηματική αποστολή στην Ιαπωνία και την Ν. Κορέα για τον κλάδο τροφίμων διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε. – Enterprise Greece σε συνεργασία με τα γραφεία Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Τόκυο και Σεούλ κατά το διάστημα 26 Νοεμβρίου έως 3 Δεκεμβρίου 2016.

Η αποστολή θα παραμείνει στο Τόκυο στις 28-30 όπου οι εταιρείες θα έχουν επαφές με ιαπωνικές εταιρείες εισαγωγής και διανομής τροφίμων στο ξενοδοχείο Okura, βάσει προκαθορισμένου προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες μπορούν να αποταθούν για μεν θέματα συμμετοχής στο Enterprise Greece: [email protected] , ενώ για θέματα που σχετίζονται με την ιαπωνική αγορά με το Γραφείο Ο.Ε.Υ. Τόκυο: [email protected] Tα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στην διεύθυνση: www.japan-greece-business.gr/japan-greek-embassy-contact-info

Πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στην ιαπωνική αγορά τροφίμων έχουν αναρτηθεί στον επιχειρηματικό οδηγό του Γραφείου Ο.Ε.Υ. Τόκυο στην διεύθυνση www.japan-greece-business.gr/japan-food-market.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.