Quantcast
Μαξίμου: Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της - enikonomia.gr
share

Μαξίμου: Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της

δημοσιεύτηκε:

«Η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και κάνει τη δουλειά της. Κανένας δεν μπορεί και δεν δικαιούται να παρέμβει στο έργο της», ανέφερε κυβερνητική πηγή μετά το πέρας της συνάντησης που είχε ο πρωθυπουργός με τον διοικητή της ΤτΕ.

«Όπως δήλωσε και ο διοικητής καμία σκιά δεν υπάρχει, ούτε υπήρξε στη θεσμική σχέση της κυβέρνησης με την Τράπεζα της Ελλάδος», ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι.

«Εργαζόμαστε για την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος, σε μια φάση που αρχίζουν και εμφανίζονται θετικά σημάδια, όπως η μείωση των κόκκινων δανείων, η σταδιακή επιστροφή καταθέσεων και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ανάκαμψης της οικονομίας» τόνισε η πηγή του Μαξίμου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο Αλ. Τσίπρας, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Γ. Στουρνάρα, υπογράμμισε στον διοικητή της ΤτΕ τη σημασία που αποδίδει η κυβέρνηση στον ανεξάρτητο ρόλο του διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Ελλάδας, καθώς και στο ότι δεν πρέπει να δημιουργούνται σκιές στη θεσμική συνεργασία ανάμεσα στα δύο μέρη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.