Quantcast
Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν επιδιώκει να μοιράσει μιζέρια και φτώχεια - enikonomia.gr
share

Κουμουτσάκος: Η ΝΔ δεν επιδιώκει να μοιράσει μιζέρια και φτώχεια

δημοσιεύτηκε:

«Καθήκον και υποχρέωσης της Δημοκρατίας να μην επιτρέψουμε τη χειραγώγηση της ενημέρωσης», δηλώνει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, υπογραμμίζοντας ότι «εδώ που φτάσαμε πρέπει να διερευνηθεί ο ρόλος όλων».

Ερωτηθείς αν είναι θέση της ΝΔ η προκήρυξη εκλογών στην περίπτωση που ο νόμος για τις άδειες κριθεί από το ΣτΕ αντισυνταγματικός σημειώνει ότι η «το αίτημα των εκλογών αναδύθηκε μέσα από το πολύ ζοφερό περιβάλλον που δημιουργούν οι κυβερνητικές επιλογές».

Αναφερόμενος στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υποστηρίζει ότι « σε μία εποχή που το ψέμα έγινε καθεστώς η επιδίωξη της αλήθειας είναι επαναστατική πράξη» και δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η ΝΔ δεν επιδιώκει να μοιράσει μιζέρια και φτώχεια σε όλους, επιδίωξή της είναι η δημιουργία ανάπτυξης και πλούτου για όλους.

Τέλος, ερωτηθείς για το προσφυγικό πρόβλημα δηλώνει ότι «ο κ. Τσίπρας αντί να ζητήσει άμεση διερεύνηση των καταγγελιών Βουδούρη, δέχτηκε την παραίτησή του» και αποκαλύπτει ότι αύριο θα καταθέσει μαζί με επτά βουλευτές της ΝΔ ερώτηση στη Βουλή, ζητώντας πλήρη στοιχεία και εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τις «σκιές» στη διαχείριση του προσφυγικού.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.