Quantcast
Εγκαίνια στη ΝΔ με τον «αέρα των δημοσκοπήσεων» - enikonomia.gr
share

Εγκαίνια στη ΝΔ με τον «αέρα των δημοσκοπήσεων»

δημοσιεύτηκε:

Του Θανου Τριανταφύλλου

Με τον «αέρα των δημοσκοπήσεων» συνεδριάζουν αυτές τις ημέρες τα όργανα της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με στόχο να σταλεί σαφές μήνυμα συσπείρωσης και εκλογικής ετοιμότητας, ώστε όλα τα στελέχη του γαλάζιου κομματικού μηχανισμού να βρίσκονται σε επαγρύπνηση.

Μετά την χθεσινή πρώτη συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας του κόμματος, σήμερα συνεδριάζει στις 4μμ, σε πανηγυρικό κλίμα, η Πολιτική Επιτροπή, που θα απευθύνει ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πανηγυρικό για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί αμέσως μετά θα λάβουν χώρα τα εγκαίνια των νέων γραφείων, δεύτερον διότι σήμερα η Νέα Δημοκρατία κλείνει 42 χρόνια πολιτικής ζωής, από τις 4 Οκτωβρίου του 1974 που ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Ετσι λοιπόν, στην τρίτη κατά σειρά έδρα της κεντροδεξιάς παράταξης, (μετά τη Ρηγίλλης και τη Συγγρού), αναμένεται να βρεθούν παλιά και νέα στελέχη, ανάμεσά τους οι πρώην Πρωθυπουργοί Κώστας Καραμανλής – Αντώνης Σαμαράς, καθώς και ο πρώην Πρόεδρος Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Όπως λένε στο Real.gr συνομιλητές του Προέδρου της ΝΔ «Από μόνη της αυτή η εικόνα θα αποτελέσει μια ακόμη ευκαιρία για τον κ. Μητσοτάκη να δείξει πως η ενότητά της Νέας Δημοκρατίας είναι αρραγής».

Χθες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το μητρώο πολιτικών στελεχών, μέσα από το οποίο, κάθε ενδιαφερόμενος που θέλει να συμβάλει στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να υποβάλει σχετικό αίτημα, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα,«ananeosi.nd.gr».

Στο ίδιο πλαίσιο ανανέωσης του κόμματος, χθες ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ο Κώστας Δέρβος.

Πηγή: Real.gr

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.