Quantcast
Κωνσταντινόπουλος: Η χώρα χρειάζεται μία εθνική συνεννόηση στα minimum - enikonomia.gr
share

Κωνσταντινόπουλος: Η χώρα χρειάζεται μία εθνική συνεννόηση στα minimum

δημοσιεύτηκε:

Στη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών με θέμα τη διαφθορά και τη διαπλοκή η οποία αναμένεται να διεξαχθεί το μεσημέρι στη Βουλή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο επικεφαλής για την ανάπτυξη και πρώην υπουργός απαντώντας στο ερώτημα αν θεωρεί ότι απ’ αυτή τη συζήτηση μπορεί να προκύψει πολιτική ουσία και κάτι θετικό για τη χώρα και το μέλλον της ή θα είναι ακόμη μία συζήτηση πολιτικών εντυπώσεων είπε: «Θεωρώ ότι θα είναι ακόμα μία συζήτηση η οποία δεν θα βγάλει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Και το λέω πολύ κάθετα γιατί γνωρίζουν ότι όπως το έχουν στήσει τόσο ο κ. Τσίπρας, αλλά και ο κ. Μητσοτάκης θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα δίπολο το οποίο για εμένα δεν υπάρχει. Είναι ανάλογο δίπολο που έφτιαξαν οι δημοσκοπήσεις στις εκλογές τον Σεπτέμβριο, χωρίς καμία ουσία. Μόνο και μόνο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα social media την ώρα της διαδικασίας».

Και πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινόπουλος: «Εμείς ως Δημοκρατική Συμπαράταξη τους έχουμε ξεκαθαρίσει ότι αυτή η συζήτηση του δίπολου δεν βγάζει πουθενά. Η χώρα για να βγει από όλη αυτή τη διαδικασία χρειάζεται μία εθνική συνεννόηση στα minimum. Οπως έχουμε ξεκαθαρίσει ότι χρειάζεται και άλλη κυβέρνηση. Αν θέλουν να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος, γιατί θέλω να σας θυμίσω ότι από το 2009 μέχρι σήμερα γυρίζουμε όλοι μας να πιάσουμε την ουρά μας, και βρισκόμαστε πάντα στο ίδιο σημείο. Δεν έχει προχωρήσει η χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε αυτό να το αποδείξει με τα τόσα ψέματα και όλα αυτά που είπε».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.