Quantcast
Φάμελλος: Αναμενόμενη η επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα - enikonomia.gr
share

Φάμελλος: Αναμενόμενη η επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα

δημοσιεύτηκε:

«Η αποδοχή του Αλέξη Τσίπρα και σε χώρους εκτός ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ μεγάλη, νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό και αναμενόμενο» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ ΜΠΕ Πρακτορείο 104,9 Fm, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. σχολιάζοντας την επανεκλογή του Αλέξη Τσίπρα, ως προέδρου του κόμματος.

«Ο Αλέξης Τσίπρας εκφράζει και τον ενιαίο, αλλά και τον δυναμικό χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Φάμελλος, για να συμπληρώσει ότι «ήταν αποδεκτή και η υποψηφιότητά του και η λειτουργία του όλο αυτό το διάστημα». Μάλιστα, όπως είπε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Τσίπρας, σε μια δύσκολη περίοδο διαπραγματεύσεων και αμφισβητήσεων της χώρας, κατάφερε να αποκαταστήσει και τα συμφέροντα της χώρας και μια προοπτική συμμαχιών, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Μεσόγειο.

Ο Σωκράτης Φάμελλος εξέφρασε, μιλώντας στο ” Πρακτορείο 104,9 Fm”, την αισιοδοξία του για τη συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τονίζοντας: «Οφείλω να έχω μια τέτοια στάση, είναι αυτό που προβλέπει το Σύνταγμα και οι δημοκρατικοί κανόνες, να έχω ανεξάρτητες Αρχές και να συγκροτούνται με ευρεία πλειοψηφία και όχι με πλειοψηφία του κυβερνώντος κόμματος» δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν ξέρω τι θα κάνουν τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά νομίζω ότι είναι απαραίτητο για την κοινωνία μας και για τη λειτουργία του πολιτεύματος. Είναι μειονέκτημα ότι τόσο καιρό δεν έχουμε ΕΣΡ» σημείωσε ο κ. Φάμελλος και συμπλήρωσε: «για ποιον λόγο να μην έχουμε μια συνθετική πρόταση; μια κοινή πρόταση; Οι Ανεξάρτητες Αρχές δεν προσφέρονται για αντιπολιτευτικούς εκβιασμούς» υπογράμμισε.

Αναφερόμενος στην εκλογή Τσακαλώτου – Φίλη- Βούτση- Ξανθού- Σκουρλέτη στην Κεντρική Επιτροπή, είπε ότι οι σύνεδροι τους ψήφισαν για την πολιτική τους δουλειά και δείχνει ότι το κόμμα τους στηρίζει.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.