Quantcast
Στυλιανίδης: Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου - enikonomia.gr
share

Στυλιανίδης: Η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου

δημοσιεύτηκε:

“Απολύτως ανακριβές” χαρακτήρισε ο πρώην υπουργός της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης αυτό που ειπώθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, σε τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1, ότι δηλαδή ο ίδιος έχει απομακρυνθεί από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως επισήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 FM”.

“Θέλω ρητά να δηλώσω ότι η Νέα Δημοκρατία είναι το σπίτι μου, όπως και το σπίτι πολλών άλλων συμμαχητών της γενιάς, μου και παλεύουμε για τις αξίες και τα ιδανικά αυτής της παράταξης από παιδιά. Δεν δικαιούται, λοιπόν, κανείς να μιλάει εξ ονόματος μας και να λέει ότι έχουμε απομακρυνθεί από αυτή την παράταξη την οποία υπηρετούμε και την οποία θεωρούμε ότι της οφείλει πάρα πολλά ο τόπος και έχει και δυνάμεις να προσφέρει ακόμα πολύ περισσότερα”, είπε ο κ. Στυλιανίδης.

Σε ερώτηση πώς μπορεί να ειπώθηκε κάτι που δεν ισχύει, απάντησε πως “μόνο από λάθος και ανακρίβεια μπορεί να έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο” και πρόσθεσε: “Δεν δώσαμε, νομίζω, κανένα δικαίωμα σε κανέναν να μιλάει εξ ονόματός μας. Τουλάχιστον, εγώ προσωπικά, είμαι σαφής, οι τοποθετήσεις μου είναι ξεκάθαρες και η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να είναι η παράταξη την οποία πιστεύω και για την οποία αγωνίζομαι”.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.