Quantcast
Κρεμαστινός: Το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ - enikonomia.gr
share

Κρεμαστινός: Το ΠΑΣΟΚ θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ

δημοσιεύτηκε:

Ο βουλευτής της δημοκρατικής συμπαράταξης Δημήτρης Κρεμαστινός με αφορμή τη χθεσινή θετική ψήφο του κόμματός του στην διάσκεψη προέδρων για τη συγκρότηση του ΕΣΡ, πιστεύει πως πλέον η ΝΔ έχει απομονωθεί και πως δεν θα πρέπει να δείχνει μικροψυχία ώστε να συγκροτηθεί η ανεξάρτητη αρχή για το τηλεοπτικό τοπίο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98.0, ο Δημήτρης Κρεμαστινός προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και είπε πως θα μπορούσε το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ για να υπάρχει λύση ιδίως στο θέμα της διαπραγμάτευσης.

Υπάρχει η θέληση είπε χαρακτηριστικά και η κυρία Γεννηματά θα μπορούσε να δείξει συναίνεση. Ο κ. Κρεμαστινός σημείωσε επίσης πως σε αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να κινηθούν και τα άλλα κόμματα που έχουν προοδευτικό χαρακτήρα και ευρωπαϊκό προσανατολισμό που θα μπορούσαν να ρίξουν νερό στο κρασί τους. «Αν είχαμε όλοι επιδείξει την απαιτούμενη συναίνεση από το πρώτο μνημόνιο δεν θα βρισκόμαστε σήμερα εδώ να συζητάμε πιθανόν και για τέταρτο μνημόνιο», πρόσθεσε.

Ο κ. Κρεμαστινός ρωτήθηκε αν το ΠΑΣΟΚ θα έμπαινε στην κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, ξεκαθάρισε πως αν οι ΑΝΕΛ δεν είχαν μπει στη Βουλή τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν που θα επιδείκνυε την απαιτούμενη συναίνεση τότε. Ο κ. Τσίπρας όμως προτιμά περιέργως τους ΑΝΕΛ με τους οποίους το ΠΑΣΟΚ πολύ δύσκολα θα συνευρίσκονταν.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.