Quantcast
Λεβέντης: Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ - enikonomia.gr
share

Λεβέντης: Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ για το ΕΣΡ

δημοσιεύτηκε:

Μιλώντας στον Realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο Βασίλης Λεβέντης εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, στη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, την Πέμπτη.

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα στηρίξω την πρόταση της ΝΔ. Η Ελλάδα κυβερνιέται με τα 2,5/5. Για τη Βουλή για να κάνει κανείς κυβέρνηση φτάνει το 151. Για τις τηλεοπτικές άδειες ο νομοθέτης έβαλε 4/5, για να το πάρει από την κυβέρνηση και να το φέρει στη Βουλή το θέμα. Εκεί ο κ. Παππάς διέρρηξε ανοικτές πόρτες, είδε ότι δεν βολεύεται να κάνει αυτά που θέλει και πήρε πάνω του τον νόμο. Δεν συμφωνώ με τέτοιες καταστρατηγήσεις του Συντάγματος».

Και πρόσθεσε ο ίδιος: «Έκανα έκκληση, χωρίς να ταυτίζομαι με την ΝΔ. Αν είχα και έναν λόγο να διαλέξω, θα διάλεγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα η καρδιά μου τι θα ήθελε. Λέω, όμως, ας γίνει μία φορά και το χατίρι της ΝΔ, μέχρι τώρα το χατίρι της κυβέρνησης γίνεται και όλοι πεινάνε, όλοι δυστυχούν. Δεν είδα έναν να είναι ευτυχής. Μία φορά, για να διατηρήσουμε την κοινωνική γαλήνη, ας ψηφίσουμε τον Κουτρομάνο και ας δώσουμε στο ΕΣΡ τα πάντα. Και δεν το λέω, για να κρατήσουμε τη διαπλοκή, αντίθετα να δώσουμε στο ΕΣΡ αμέσως εντολή εντός διμήνου να έχει διεκπεραιώσει το ζήτημα της αδειοδότησης με όρους σοβαρούς».

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.