Quantcast
Τσίπρας: Να κλείσουμε την αξιολόγηση εντός χρονοδιαγράμματος χωρίς εκπτώσεις - enikonomia.gr
share

Τσίπρας: Να κλείσουμε την αξιολόγηση εντός χρονοδιαγράμματος χωρίς εκπτώσεις

δημοσιεύτηκε:

Του Βασίλη Σκουρή

Την αισιοδοξία του ότι η κυβέρνηση μπορεί να κλείσει την δεύτερη αξιολόγηση εντός των προθεσμιών που έχουν τεθεί εξέφρασε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μπορούμε να κλείσουμε την αξιολόγηση εντός χρονοδιαγράμματος, χωρίς άσκοπες καθυστερήσεις, αλλά και χωρίς εκπτώσεις» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός, δίνοντας εκ νέου το στίγμα των προθέσεών του, όπως έπραξε και στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου.

Στο Πολιτικό Συμβούλιο-όπου για πρώτη φορά ήρθαν ενώπιος ενωπίω πρωθυπουργός και Ν. Φίλης, μετά την αλλαγή στο υπουργείο Παιδείας- έγινε συζήτηση για τα εργασιακά, αλλά και για τα επιδόματα, που τη στιγμή αυτή αποτελεί ένα από τα βασικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει στην παρούσα διαπραγμάτευση η κυβέρνηση.

Σήμερα, πάντως, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, που αργά το βράδυ χθες επέστρεψε από τις Βρυξέλλες, θα ενημερώσει τον πρωθυπουργό και κορυφαίους υπουργούς για τα αποτελέσματα του Eurogroup και το χρονοδιάγραμμα που έχει συμφωνηθεί με τους εταίρους ενόψει του κρίσιμου Δεκεμβρίου, τόσο για την αξιολόγηση, όσο και για το χρέος και την ποσοτική χαλάρωση.

Το βράδυ ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στην εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (στις 8 το βράδυ, στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών) και θα αναφερθεί στην σταθεροποίηση και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, αλλά και στην προσφορά της ναυτιλίας στη χώρα.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.