Quantcast
Ρήγας στον Realfm 97,8: Ο Σόιμπλε έχει καταστρέψει τις κοινωνίες - enikonomia.gr
share

Ρήγας στον Realfm 97,8: Ο Σόιμπλε έχει καταστρέψει τις κοινωνίες

δημοσιεύτηκε:

Τη δήλωση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχολίασε μεταξύ άλλων ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Στραβελάκη.

«Ο κ. Σόιμπλε μας έχει συνηθίσει πολλές φορές να λέει ορισμένα πράγματα τα οποία ενδεχομένως θα έλεγα ότι είναι εις βάρος και του γερμανικού λαού», τόνισε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ρήγας.

Συγκεκριμένα ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στο ερώτημα αν ενοχλείται από τη δήλωση του κ. Σόιμπλε είπε: «Δεν είναι θέμα ενόχλησης. Ακούμε διάφορα, υπάρχουν όμως συγκεκριμένες συμφωνίες οι οποίες έχουν γίνει και τις οποίες οφείλουν όλοι να τις τηρήσουν. Το τι ο καθένας λέει και ο κ. Σόιμπλε μας έχει συνηθίσει πολλές φορές να λέει ορισμένα πράγματα τα οποία ενδεχομένως θα έλεγα ότι είναι εις βάρος και του γερμανικού λαού, αυτά που κάνει και τα οποία λέει. Εννοώ ως προς το οικονομικό τους μέρος».

Και πρόσθεσε: «Έχει αποδειχθεί ότι όλη αυτή η πολιτική η οποία εν πάση περιπτώσει ενισχύεται όλο το προηγούμενο διάστημα ουσιαστικά έχει καταστρέψει τις κοινωνίες. Άρα λοιπόν δεν θεωρώ ότι υπάρχει ανάγκη να μεγεθύνουμε. Περιμένουμε να δούμε την ολοκλήρωση της συμφωνίας και το τι θα γίνει. Είμαι πεπεισμένος και κυρίως στοχοπροσηλωμένοι είμαστε και ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση σε αυτά τα οποία έχουμε πει».

Πηγή: enikos.gr


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.