Quantcast
Τζαβάρας: Η κυβέρνηση Τσίπρα υποσχέθηκε τον παράδεισο και μας οδήγησε στην κόλαση - enikonomia.gr
share

Τζαβάρας: Η κυβέρνηση Τσίπρα υποσχέθηκε τον παράδεισο και μας οδήγησε στην κόλαση

δημοσιεύτηκε:

«Η τομή που η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι αποφασισμένη να κάνει στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας είναι ότι έχει αναγορεύσει την αλήθεια ως ελπίδα» δήλωσε ο βουλευτής Ηλείας της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων “Πρακτορείο 104,9 fm”.

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα έχει εξωθήσει στα άκρα τη συμπεριφορά των κυβερνήσεων, να υπόσχονται άλλα και να κάνουν άλλα. Αυτός δεν υποσχέθηκε άλλα και έκανε άλλα, αλλά υποσχέθηκε τον Παράδεισο και μας οδήγησε στην Κόλαση» είπε ο κ.Τζαβάρας, μιλώντας για «το συμβόλαιο ελπίδας και αλήθειας, το οποίο καλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να κλείσει ο ελληνικός λαός με την εμπιστοσύνη του στη ΝΔ», ώστε «να αποδεχθούμε την αλήθεια ως ελπίδα, διότι μόνον αυτό θα μας σώσει».

Κληθείς να αποτιμήσει την επίσκεψη Ομπάμα ο βουλευτής διατύπωσε την εκτίμηση ότι «αυτό που ήταν να περιμένει η Ελλάδα, το εισέπραξε πλουσιοπάροχα, θετικά, αλλά όχι γι’ αυτά που λέει η κυβέρνηση». «Η απαστράπτουσα παρουσία του Ομπάμα δεν έδωσε μόνο τη δυνατότητα στην Ελλάδα να διαφημίσει μέσω της εικόνας του, που εκπέμφθηκε στα πέρατα της Γης, το πολιτισμικό απόθεμα που έχει, με την εικόνα του Παρθενώνα, αλλά κυρίως δίδαξε το ποια πρέπει να είναι η σχέση που οφείλει να έχει ο ηγέτης με τον εαυτό του» σημείωσε.

Σε ό,τι αφορά την επιδίωξη πολιτικής συναίνεσης σε ζητήματα εθνικής σημασίας, όπως το χρέος, ο κ.Τζαβάρας είπε ότι «η συνεργασία των πολιτικών κομμάτων γίνεται πάντα σε όρους και σε συνθήκες που διαμορφώνουν αυτοί που έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την πρωτοβουλία των κινήσεων στις δημοκρατίες την έχουν οι κυβερνήσεις, οι πλειοψηφίες». Πρόσθεσε δε ότι «αυτό που είναι μείζον σε σχέση με το χρέος είναι το πώς θα γίνει η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.