Quantcast
Λαφαζάνης: Αυτή είναι η δικτατορία του ευρώ που ζούμε - enikonomia.gr
share

Λαφαζάνης: Αυτή είναι η δικτατορία του ευρώ που ζούμε

δημοσιεύτηκε:

Για έναν «κόμπο με τετραπλό πρόβλημα, του χρέους, του εθνικού νομίσματος, του ιδιωτικού χρέους και των τραπεζών, που πρέπει να λυθεί για να σταθεί στα πόδια της η τοπική αυτοδιοίκηση και να αποκτήσει ένα όραμα», έκανε λόγο ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στην τοποθέτησή του στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Λαφαζάνης έκανε αναφορά, τόσο στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, όσο και στον σημερινό πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο Σαμαράς είπε ότι τα μνημόνια θα τα σκίσει σελίδα- σελίδα. Ο Τσίπρας δεν βγήκε στις εκλογές με το τρίτο μνημόνιο, αλλά με την κατάργησή του. Σε μια νύχτα έλεγαν πως θα το καταργήσουν».

Ο γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας διερωτήθηκε: «Αυτοί που έφεραν τη χώρα ως εδώ, που την πρόδωσαν, που τη λεηλάτησαν, την κατέκλεψαν, πού πρέπει να πάνε επιτέλους; Και λέγεται ότι φυλακή πρέπει να πάνε αυτοί που έχουν πολιτική, σοβαρή και εναλλακτική άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να επανέλθει στο εθνικό της νόμισμα. Αυτή είναι η δικτατορία του ευρώ που ζούμε».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Φτάσαμε εδώ, γιατί στη χώρα δεν υπάρχει δημοκρατία. Ακόμη κι αν θεωρείται μια άποψη ριζοσπαστική, δεν την ακούμε. Στο τέλος θα έχουν φύγει όλοι από το ευρώ στην Eυρωζώνη και θα είμαστε εμείς κολλημένοι δορυφόροι στη Γερμανία».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.