Quantcast
Δημ. Καμμένος: Ο προϋπολογισμός του 2017 είναι ο σημαντικότερος της τελευταίας 10ετίας - enikonomia.gr
share

Δημ. Καμμένος: Ο προϋπολογισμός του 2017 είναι ο σημαντικότερος της τελευταίας 10ετίας

δημοσιεύτηκε:

«Αυτός ο προϋπολογισμός είναι ο σημαντικότερος της τελευταίας δεκαετίας. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Δεν τον υπερψηφίζουμε επειδή συγκυβερνούμε, αλλά γιατί πρέπει να πετύχει», είπε ο γενικός εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος και πρόσθεσε πως «αν δεν πετύχει ο προϋπολογισμός, έχουμε καταστραφεί όλοι» και «όποιος και να έρθει να κυβερνήσει το 2018, το 2019, όπως και να τον λένε, με αποτυχία στον προϋπολογισμό του 2017 σε αυτά που γράψαμε με πόνο και αίμα, στα δημοσιονομικά και τους φόρους, πρέπει να έχει πετύχει ο προϋπολογισμός».

Ο γενικός εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος, αναφέρθηκε στην προσπάθεια ΜΜΕ που «προσπαθούσαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί, να καταστρέψουν τη μεγάλη επιτυχία που σημειώθηκε στο Eurogroup από την κυβέρνηση» και προκάλεσε οποιονδήποτε «να βγει και να τεκμηριώσει την άποψή του ότι δεν είναι καλή συμφωνία», αν και οι εταίροι μας, μας δίνουν σταθερό επιτόκιο 1% για 35 χρόνια και μολονότι πήραμε και άλλη αναδιάρθρωση.

Ο γενικός εισηγητής των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρθηκε σε όσα κληροδότησε η προηγούμενη κυβέρνηση στην σημερινή, ανάμεσα στα οποία 998.000 νέους άνεργους, 80 δισ. κόκκινα δάνεια, διαλυμένες τράπεζες, ΤΧΣ και δύο επίσημες χρεοκοπίες. «Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να καταθέσουμε στεφάνι στο PSI που θέλουνε αυτοί. Σάβανο ήταν το PSI και το φόρτωσαν όλο στον ελληνικό λαό. Κατέστρεψαν την Ελλάδα, χρεοκόπησε δύο φορές, δεν μπορούσε να βγει στις αγορές», είπε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Δημήτρης Καμμένος για όσους ασκούν σήμερα κριτική στην χθεσινή απόφαση του Eurogroup.

Ο Δημήτρης Καμμένος αναφέρθηκε και στην περίοδο Παπαδήμου και την τότε συμφωνία για το χρέος, καταγγέλλοντας ότι την ώρα που γινόταν χάος στη χώρα, χτυπούσαν τηλέφωνα για να πληρωθούν ακούρευτα ομόλογα με κέρδος 90%.

«Η ΝΔ δεν καταλαβαίνει την χθεσινή απόφαση και δυστυχώς δεν την εξηγούν μεταξύ τους», είπε και αναφέρθηκε στο όφελος της συμφωνίας για το χρέος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.